Daily Archives: mars 25, 2019

Stift mat å spise for lite tilt 6 sykdommen ikke elsker å spise utsatt for tykktarmskreft

På bordet vårt, bør den viktigste nærings synge & ldquo ;! Hovedpersonen & rdquo; av. Men med samfunnsutviklingen er alle slags fisk, frukt og grønnsaker populære, og mengden av stiftmat blir mindre og mindre. Xiaobian minner deg om at mangelen på «stiftmat» vil forårsake problemer i kroppen, tiltrekke seg kreft og sykdom!

ris, nudler, er brød på bordet folk forlater Dun Dun god stift mat, men livet er bedre, de fleste av disse & ldquo; enkel & rdquo; mat, men vekk fra oss. Fordi du kan spise frisk frukt og grønnsaker, rik på fjørfekjøtt, flere og flere mennesker tror, ​​bare for å fylle magen stift mat, spiser kan ikke spise.

Det er imidlertid en stor helserisiko bak denne oppførselen. Bare spis grønnsaker og ikke spis, vær forsiktig med å bringe kreft og sykdom til kroppen din.

tykktarmskreft, tykktarmskreft

Ikke spis ris, mye spising og fasting fisk, kjøtt og høy-protein mat, ikke bare bortkastet protein, også økt avfall i kroppen.

Fordi etter proteolytisk, vil produsere store mengder av nitrogenholdig avfall, ikke bare øke belastningen på lever og nyrer, men også fremmet spredning av ødeleggende bakterier i tykktarmen, påvirker tarmmikrofloralikevekt, øker risikoen for kolorektal kreft. Overdreven inntak av fett kan også forårsake høy forekomst av kolonkreft.

Forrige1234Neste

25 mar 2019