Daily Archives: mars 28, 2019

Spis mer hvit sopp etter høsten, beskyt kardiovaskulær respons på høyt blodtrykk

Høstklimaet er tørt, og familien spiser ofte. Tremella grøt har en god forebyggende helseeffekt.

sopp er ikke bare næringsrik, smak myk, men har også en supplerende rolle ved hypertensjon, kan hypertensive pasienter hensiktsmessig øket forbruk av hvitt sopp i deres daglige liv. I tillegg bør alle ta hensyn til når de spiser, er næringsverdien til den hvite soppen ikke egnet til konsum etter natten, og den grå svampen er giftig.
høst spise hvit sopp beskytter det kardiovaskulære reaksjon på høyt blodtrykk

For pasienter med hypertensjon, i tillegg til medikamenter, dietten for sykdommen har en støtterolle. Etter begynnelsen av høsten vil det være blodsukkeret å spise mer hvit sopp. Hvorfor har den hvite soppen en blodtrykkssenkende effekt? Hvordan kan jeg spise bedre å spille rollen som hvit sopp?

sopp kan beskytte det kardiovaskulære

kinesisk medisin, hvit sopp blid, søt, menneskelig lunge, mage to klassikere, det er Yin og lunger, mage liter Jin, Qi sterkt hjerte, Effekten av å berolige nerver og hjerner. Moderne ernæringsstudier har også funnet ut at Tremella polysakkarider har antitrombotiske egenskaper som beskytter kardiovaskulær og cerebrovaskulær. Derfor har hypertensjon, arteriosklerose, hyperlipidemi, fundus arteriell blødning ofte adjuvans effekter.
terapeutiske metoder

Tremella

Yin Yang Xin Fang: Qi for hjertebank indusert søvnløshet.

Metode: 30 gram glutinous ris, 30 gram hvit sopp (vann), 30 gram lotusfrø.

lungene og slå en side: for Yin mangel, tørr munn, tykk sputum negativ, sår hals.

Metode: Tremella 30 g (vann, fett) og småkoke i 10 minutter ble det tilsatt 10 g krysantemum, litt sukker, te drikking.

hvit sopp grøt kokt meste for fantastisk, enkel og lett å betjene, kan råvarer åpnes etter brannen wok, liten Huoao til klissete. Du kan også bruke en trykkkomfyr. Etter stor brann, bytt til liten brann i 15 minutter.

I tillegg hvit sopp yam grøt: Lily hvit grøt sopp lungene og mage, lunger kan fjerne brann, kur hoste slim; hvit sopp mandel ris: hoste og astma, avføringsmiddel; hvit sopp honning Drikker i sjøen, kan du rense varmen og halsen og tarmen.

mer enn grøt kan legge riktig mengde melk eller soyamelk, både for å øke ernæring, men legger også til en deilig, myk bomull i munnen, smak uendelig.

28 mar 2019

Fem grupper av mennesker må spise mindre fisk

spise fisk 1-2 ganger i uken er bra for helsen har blitt enighet om den nasjonale ernæringseksperter, er denne konklusjonen støttes også av en rekke studier, men for noen mennesker, ikke bare ikke kan spise fisk sunt, men vil Skade kroppen

Giktpatienter. Fisk, reker, skjell og andre matvarer som er rike på purin, gikt og det er fordi det menneskelige legeme forårsaket av abnorm purinmetabolismen derfor pasienter med akutt angrep av gikt for å være rask alt kjøtt og høy-purin matvarer. Under forkjøpsperioden bør fiskekjøtt spises kvantitativt. Det er strengt forbudt å konsumere for mye på en gang. I dette tilfellet mindre kan velge hvor mye purin fisk, som sild, laks, tunfisk, hvit fisk, hummer og så videre, mer med mindre purin fisk, som karpe, torsk, kveite, havabbor, ål, ål Fisk, etc., sardiner, ansjos og kaviar med høy sorghum er forbudt.

Pasienter med blødningsforstyrrelser. Fiskefett inneholdende eikosapentaensyre (EPA), noe som forhindrer adhesjon til åreveggen kolesterol effekt, meget nyttig for de aterosklerose. Overdreven inntak av EPA hemmer imidlertid blodplateaggregasjon, noe som kan forverre blødningssymptomene hos pasienter med blødningsforstyrrelser og er ugunstig for utvinning.

De med alvorlig lever- og nyreskade. Fisk proteinrik mat, overdrevent inntak vil øke lever, nyre ansvarlig, alvorlig skade på lever og nyre-funksjon bør være under veiledning av en lege, kvantitativt fisk.

Folk som tar visse medisiner. Klorfeniramin difenhydramin som de histamin-reseptorantagonist, og histidin-rik fisk og andre næringsmidler kan omdannes til histamin i kroppen dersom de ovennevnte antihistaminer med undertrykkelse gruppen vil spise Nedbrytning av aminer forårsaker akkumulering av histamin og induserer symptomer som svimmelhet, hodepine og hjertebank.

Endelig bør det påminnes om at personer med allergi, spesielt de som har hatt hudallergi på grunn av å spise fisk og rekerfôr, bør spise fisk forsiktig for å unngå å forårsake allergi igjen.

28 mar 2019