Daily Archives: mars 31, 2019

Vær forsiktig: mat vil også bli stjålet til å sove

Kjenner du mat som fremmer søvn? Kanskje du vil si mye melk, havregryn, vanilje og så videre. Men vet du hva mat påvirker søvnen? Hvis du ikke vet, må du være forsiktig, noen matvarer vil bli stjålet og gå i søvn.

flatulens matvarer som bønner, løk, aubergine, søtpotet, taro, mais, brød, etc., disse matvarene i fordøyelsesprosessen vil produsere mer gass, lett føre til oppblåsthet, og dermed påvirke søvnen.

Krydret mat Spicy matvarer som peppers, hvitløk og råløk er mat som påvirker søvn. Dette er en god forståelse. Fordi disse matvarene på middag hvis du spiser for mye kan føre til halsbrann og dårlig mage, hvordan kan det ikke vært brenn forstyrre søvnen?

høy-salt matvarer som mat om å spise for mye, kan overdreven inntak av natrium, og dermed bidra til vasokonstriksjon, økt blodtrykk, som fører til følelsesmessige spenninger, føre til søvnløshet. Friend har en historie med hypertensjon bør ta hensyn, fordi spise høy-salt mat vil sannsynligvis føre til høyt blodtrykk hodepine og hjerneslag.

middag spiser fet mat, hvis maten er for fet, vil det øke tarmen, mage, lever, galleblære og bukspyttkjertel arbeidsmengde stimulere nervesenteret. Dette vil holde kroppen i arbeidstilstand, og det vil være for vanskelig å sove uten søvn. Det er en helse kriterium som heter & ldquo; spise som keiseren om morgenen, midt på dagen å spise som sivile om natten for å spise som en tigger & rdquo;, dette er faktisk et korn av sannhet. Hvis du vil sove godt om natten, er det best å ha litt lett mat til middag.

Grønnsaker med for mye fiber Alle grønnsaker er gode. Hvordan kan det være mat som påvirker søvn? Vær oppmerksom på at fiberen er for tykk, slik som amaranth, hvitløk, sennep og så videre. Selv om råfiber er bra for tarmbevegelser, er de vanskelige å fordøye. Å spise for mye kan forårsake fordøyelsesbesvær og påvirke søvn. Maten om kvelden skal kokes, stuves og dampes så mye som mulig. Den skal være myk og ikke vanskelig. Imidlertid bør det tas hensyn til å unngå å spise for klebrig mat.

31 mar 2019

Det var faktisk den ydmyke bolle kreft drapsmann

menneskeheten trer det 21. århundrets viktigste funksjon er energimangel, miljøforurensning, fartsfylt liv, overlevelse mat og vann og luft forurensning, byens befolkning Det er alle slags uhelbredelige sykdommer, og her kommer vi med ti typer viltgrønnsaker, som alle er kreft nemesis.

Å spise en kvinne er bra for leveren

Svigermor, også kjent som løvetann, har mange sett det i naturen. Dens pollen inneholder vitaminer og linolsyre, og bladene inneholder kolinaminosyrer og sporstoffer.

Svigermorens hovedfunksjon er å fjerne varme og avgift, redusere hevelse og diurese. Den har en bredspektret antibakteriell effekt, og kan også stimulere kroppens immunfunksjon, for å oppnå rollen som koleretisk og leverbeskyttelse. Etter at den kokte rå, stekt eller suppe kan, for eksempel maneter blandet mor butoksy, butoksy mor strimlet, også utstyrt med grønn te, lakris, honning, osv, kan bli overført til et glass med avgiftning, hevelse mor butoksy Grønn te.

Bitter grønnsaker kan hemme leukemi

Det vitenskapelige navnet på bittere urter kalles 麻 菜 eller 荬 菜. Stammen er gulaktig, bladene er runde lanserte, overflaten er grønn, ryggen er grågrønn, blomstene er lyse gule og tungeformede. Tørket bitter grønnsaker er rike på kalium, kalsium, magnesium, fosfor, natrium, jern, mangan, sink og andre elementer.

Bitter grønnsaker kan fjerne varme og fuktighet, redusere hevelse og pus, avgiftning, kjølig blod og stoppe blødning. Det konsentrerte etanolekstraktet av bitter vegetabilsk avkok har en inhiberende effekt på akutt lymfocytisk leukemi, akutt og kronisk myeloid leukemi. De vanligste metodene er hvitløk blandet med bittere urter, miso med bitter grønnsaker, bitter grønnsaker og svinelever.

Bracken har en beroligende effekt

Bracken er også kjent som bregne og kran, som er mer vanlig i villgrønnsaker. Når fernbladet er krøllet, betyr det at det er friskt og ømt, og når det er gammelt, vil bladene strekke seg ut.

Å spise bracken kan spille en rolle i å fjerne varmen og utjevne tarmen, senke gassen og fjerne slem og diurese. Men tørr bracken eller saltet bracken er best å bli gjennomvåt i vann før du spiser for å gjenopprette det. Vanlige å spise metoder inkluderer sautéed svin mørbrad, bracken og bracken.

Bellflower anti-sår

Bellflower kalt Ming bladgrønnsaker, munk lue, har det koreanske folk sa at det er veien Lackey. Dens grener er i stand til å produsere blå blomster. Vi vanligvis spise er Bellflower rot, den har slimløsende og hostedempende, smertestillende, feberstillende, sedative, hypoglycemisk, anti-inflammatorisk, anti-ulcer, anti-tumor og anti-bakteriell virkning.

tonic milt spise gjeter-vesken

gjeter-vesken blomstring i april-juni, Tanabe bakken, folk kan ofte se biter av hvit gjeter-vesken blomst. Den viktigste terapeutiske effekten er å kjøle blod for å stoppe blødning, tonic og milt, rydde opp varme og vann. Spring få noen gjeter-vesken Spear blader eller vinter knopper, Cheuk etter salat, dipping saus, suppe, gjør stuffing, stekt kan også kokes deilig grøt av gjeter-vesken.

Vann selleri senker blodtrykket

Vann selleri kalles også kress og elver selleri. Stammen er hul, bladene er trekantede, blomstene er hvite, og den vokser hovedsakelig på våte steder som elver og paddyfelt.

selleri vann avgiftning, lunger, milt og mage, fordøyelse gravemaskin, vanndrivende, hemostatisk, hypotensive, anti-hepatitt, antiarytmiske, antibakteriell virkning. Vi spiser ofte svinekrem, kress og fårekjøtt dumplings og kress med peanøtter.

varme dager spiser amaranth

Root amaranth er generelt lilla eller lavendel, stammer noen grener, grønn eller lilla strek, blad oval.

Vi vanligvis spiser er mer øm stilker og blader av Amaranth, har de varme vanndrivende og avgift, nærende yin rolle. I tillegg til stekt mat, kald salat og suppe, er porrer også vanlig brukt til fylling. For eksempel kalde purre, purre og kylling, purre og dumplings.

Aralia elata Buqihuoxue

Aralia elata kalt Aralia, det er hovedsakelig dyrkes i buskene og skogslysninger. Det er ikke en urt som andre villgrønnsaker, men en treaktig plante. Barken er grå, full av tykke og harde prickles, blomstene er gulaktig hvite, frukten er bær, sfærisk, svart.

Aralia Elata er spiselige delene, hovedsakelig knopper, kan spille rollen som qi, blod, utviste vind, fuktighet, smerte og så videre.

Liten rot hvitløk for å forhindre arteriosklerose

Liten rot hvitløk er også kjent som hvit og hvitløk. Stenglene og bladene vokser veldig mye som hvitløk, men har også smaken av løk og hvitløk. Dens rolle er luft-Yang, bryst Sanjie, qi og gravemaskin, dysenteri, og hemme en økning i en pasients blod hyperlipidemi peroksyester, forebygge aterosklerose. Den viktigste metoden er å legge til små rot hvitløk og tofu, eller for å bestille små rot hvitløk hvitgrøtgrøt.

Hestetand kan kurere diabetes

Hestetandede grønnsaker, også kjent som purslane, levetid. Det er generelt rødbrunt, med tykke blader og lange ovaler, som er oppkalt etter tennene. Den inneholder forskjellige næringsstoffer som protein, fett, metionin, riboflavin og askorbinsyre. Fordi det inneholder flere syreholdige stoffer, vil det føles litt surt når det spises.

Den hestetandede parabolenes funksjon er å fjerne varmen og avgifte og avkjøle blodet for å stoppe blødningen. Fordi det er rikt på noradrenalin, kan bukspyttkjertelen fremme utskillelsen av insulin, legemet regulere glukosemetabolisme, redusert blodglukosenivåer, forblir blod sukker konstant, slik at diabetes terapeutisk effekt. Den inneholder også en umettet fettsyre, kan hemme produksjonen av kolesterol og triglyserider, og har en beskyttende effekt på hjerte. Det kan spises på flere måter. Etter matlaging kan det gjøres steke og kylling. For eksempel eggerøre med pepperrot, dampet puffed boller eller kokte hvitløk tenner.

31 mar 2019