Daily Archives: april 1, 2019

Hva er helsemessige fordeler av eddik gjennomvåt peanøtter? Helsefordeler med eddik gjennomvåt peanøtter

Hva er helsemessige fordeler av eddik gjennomvåt peanøtter? La oss ta en titt på helsemessige fordeler av eddik peanøtter.

Eddik er rik på aminosyrer, melkesyre, eddiksyre, ravsyre og andre organiske komponenter, som har avgiftning og fremmer metabolisme. Peanøtt inneholder en stor mengde linolsyre, som kan dekomponere kolesterol i menneskekroppen i gallsyrer og redusere ulike kardiovaskulære og cerebrovaskulære sykdommer forårsaket av overdreven akkumulering av kolesterol i kroppen. Derfor har eddikoppblåste peanøtter en god effekt på å beskytte blodkarveggen og forhindre trombose. Langtidsforbruk kan senke blodtrykket og myke blodårene.

Men pasienter med høyt blodtrykk trenger fortsatt å ta medisiner, eddik gjennomvåt peanøtter kan ikke erstatte medisiner, bare bidra til å forbedre blodtrykket, redusere dosen av antihypertensive stoffer, kontrollere bivirkninger. Spis mer enn et dusin eddik gjennomvåt peanøtter per måltid, skyll munnen din etter måltider for å unngå skade på tennene dine. I tillegg bør personer med magesår og hyperaciditet ikke være sjalu. (Fra USA «Qiao Bao»)

01 apr 2019

14 store detox matvarer gjør deg giftfri og lett

giftstoffer akkumuleres i kroppen, ikke bare gjøre kvinner ser av mørke flekker, kviser og andre farger, slik at kroppen fett aliasing, men også føre til sykdom tilstedeværelse. Faktisk er detoksifisert mat på din side. Vanlig forbruk av disse avgiftede matvarer kan gjøre at du eliminerer giftstoffer og slapper av.

1. Yam

Yam kan rette opp fordøyelsessystemet, redusere subkutan fettavsetning, unngå fedme og øke immunfunksjonen. I beste rå mat avgiftning kan skrelles og skjæres i små biter og ananas hvit yam, merket med juice drikke, med en funksjon av mage og tarm.

2, borre

borre kan fremme blodsirkulasjonen, metabolisme, og for å justere effekten av tarmfunksjonen, kan inneholde kostfibrer holde på fuktighet, mykgjøre krakk bidra til å avgifte og forstoppelse eliminere . Det kan gjøres til burdock te for å drikke når som helst og tas i lang tid.

3, asparges

asparges næringsstoffer, inneholder kalium asparagin en diuretisk effekt, kan fjerne overflødig vann, fordelaktig avgiftning. Den grønne sirkens tips er rik på vitamin A. Skålen kan brukes til å bevare de fleste næringsstoffene og smaken.

4, lotusrot

Den vanndrivende effekten av lotusrot kan fremme rask utslipp av avfall i kroppen for å rense blodet. Four Seasons Helse kan brukes lotus root juice drikke, hvis tilsett litt honning smak er også mulig, mens lotus root juice også kan varme en liten brann, tilsett litt sukker og drikke mens varm.

5, hvit reddik

reddik har en god diuretisk effekt, som inneholder cellulose kan fremme avføring, bidra til å gå ned i vekt. Hvis du vil bruke røkelse til å avgifte, er den egnet for rå mat. Det anbefales å bli juiceet eller spist i form av kald og syltet.

6, søtpoteter

fiber søte poteter inneholder fordøyelig, kan fremme gastrointestinal motilitet, lette defekasjon. Den beste måten å spise på er å bake søte poteter, og til og med huden er grillet sammen, spist sammen, og smaker søt og søt.

7, mung bønne

grønne bønner med Qingrejiedu, avfukting diuretiske, forfriskende tørst lukkende, og mer Helvdoutang hjelp avgiftning, reduserer hevelse, men steketiden bør ikke være for lang, så organiske syrer Vitaminer er ødelagt og redusert.

8, havre

Oats Hua Chang spyling, noe som fikk større krakk volum, fuktighet øket med fiber for å fremme gastrointestinal motilitet, spiller en rolle i avgiftning avføringsmiddel. Steames havre merket som juice som drikke drikke er et godt valg, pisking, kan vi også legge til andre ingredienser som epler, rosiner, ernæring kan fremme avføring!

9, bygg

bygg kan fremme blodsirkulasjonen, vann metabolisme, spille en diuretisk effekt av hevelse, ødem, fedme hjelp til å forbedre. Bygg vann er en god avgiftning metode, direkte til bygg kokt med vann etter, riktig personlig smak tilsett litt sukker, er en naturlig hud Whitening hudpleieprodukter.

10, hirse

hirse gluten-fri, ikke vil stimulere tarmveggen, er mer moderat fiber, lett fordøyelig, og derfor egnet for anvendelse ved avgiftning med måltider. Hirse grøt er meget egnet for avgiftning, har effekten av å rydde varme og diurese, er rik på næringsstoffer, og hjelper også med bleking.

11, brun ris

brun ris er hel ris, riskli beholdt, er rikt på fiber, med absorberende, fettsuging og en betydelig rolle i metthetsfølelse, kan stabilisere fordøyelsessystemet for å lette og bidra til avgiftning. Det er en god avgiftningsmetode for å spise brun risgrøt eller en kopp brun ris soyamelk til en bolle med frokost hver dag.

12, røde bønner

Røde bønner kan øke gastrointestinal motilitet, redusere forstoppelse og fremme vannlating. Elektrisitet ved sengetid kan være rød bønne lapskaus potten suge for en periode, neste dag sukkerfrie bønnesuppe drikke vann når det åpnes, effektivt kan fremme avgiftning.

13, gulrot

gulrot nyttig for å forbedre forstoppelse, men også rik på & beta; – karoten, kan nøytralisere giftstoffer. Fresk gulrot avgiftning bedre, fordi det Qingrejiedu, avføringsmiddel, merket som juice kombinert med honning, sitronsaft, både smake godt de slukke tørsten, men også gunstig avrusning.

14, Hill Chrysanthemum

Hill Chrysanthemum er rik på vitamin A, kan opprettholde leveren, bidra til å slippe ut giftstoffer. Det merkede energidrikk suppe med Hill Chrysanthemum og appelsiner, tomater, gulrøtter, grapefrukt, epler, nøtter og andre frukter og grønnsaker er et godt valg.
zh-CN»],null,[1],zh-TW»]]]

01 apr 2019