Daily Archives: april 9, 2019

Spis kiwi kan hjelpe behandle fettlever

Kiwi har & ldquo; kongen av frukt & rdquo; omdømme, ikke bare næringsrik, fettlever har også noen behandling og forebygging. Studier har vist at kiwi er rik på vitamin C, P, E og kalsium, magnesium, jod, sink og andre mineraler, hektogram frukt vitamin C-innhold på opp til 1600-2250 mg, mens epler og druer mindre enn 5 mg.

kiwi på rollen av fettlever

1. senking

dråpe av blodlipider i favør av forebygging og behandling av fettlever, enkelte forsøksdata viser at lipid-senkende virkning mer fremtredende kiwi, Folk som regelmessig spiser kiwifrukt, kan slippe blodnivået til omtrent 1/3 av sine opprinnelige nivåer.

2. Cancer

fettlever kan ha omdannet til leverkreft, er kjent som kiwi & ldquo; & rdquo;, Xiantao kreft i løpet av behandling av kreft, er kiwi noen ganger brukt som et behandlingsforløp Maten er spesifisert i den. Fetleverpatienter spiser kiwifrukt riktig for å forhindre at sykdommen forverres i leverkreft.

3. letthet dårlig

kiwi er en form for tradisjonell kinesisk medisin, resept kalt Actinidiae, fremme fordøyelsen, milt å stoppe diaré, lindre forstoppelse og andre effekter av fettlever, tap av matlyst, Kvalme og oppkast har en viss lettelse effekt.

09 apr 2019

Drikkemelk som dette kan gå ned i vekt. Vet du det?

melkekasein, er uunnværlig for å øke muskelproteinsyntese kan være effektivt muskel. I tillegg er melk rik på kalsium og myseprotein. En tilstrekkelig mengde kalsium hemmer frigjøringen av kalsitriol og senker fett. Whey protein kan konsumere fett under prosessen med å fremme muskelbygging. Derfor er melk et effektivt vekttap drikke.

Melk brukes ofte som en drink direkte, men melk er fortsatt en god matlaging ingrediens. Bruk melk med andre ingredienser til å lage et slankemel som er både deilig og deilig. Følgende små serier anbefaler flere oppskrifter, så la oss gå hjem og prøve det.

a, melk grøt

Materiale: frisk melk 250ml, ris 60g, sukker mengde

praksis: først kokt og halv kokt ris, til suppe, tilsett melk, Simmer Til grøt, tilsett sukker for å røre, løs oppløsning.

For det andre, melk, brokkoli

Ingredienser: melk 250ml, brokkoli 100 g, mengden av pisket krem, strimlet ost riktig mengde, riktig mengde av olivenolje

tilnærming: brokkoli i gryte, tilsett vann kokt, dusj med kaldt vann og fjerne og avløp backup, stekt i potten med tykk som melk, fløte, olivenolje, strimlet ost, ble tilsatt i den fremstilte blandingen raskt brokkoli Stekt for en stund.

For det tredje, papaya Tremella stuet melke

Materiale: papaya, melk, medlar, Lotus, hvit sopp, krystall sukker

Metode: Lotus frø, wolf boble, Tremella rive opp i små biter, lotus frø til kjernen, papaya grave i pellets med en skje graveinnretning. Papaya, hvit sopp, lotus frø, wolfberry sette i treg komfyr, satte sukker, inn i hurtigruten og damp i 20 minutter, og hell melken i gryte og kok på lav varme i 15 minutter.

Fjerde, melk, tofu suppe

Ingredienser: Tofu 200g, melk 200ml, litt salt, 1 ts sukker, grønn løk, litt MSG

tilnærming: som tofu suppe, som gjør general tofu kokt i melk (melk legge en litt vann, for å forhindre tørr Pot), etter koking, etc., i henhold til sin egen smak hvis krydder kan spises.

09 apr 2019