Daily Archives: april 12, 2019

Krydder, velg kylling essens eller velg MSG

I Kinas langvarige matkultur har ordet «friskt» alltid hatt en viktig posisjon. I den tidlige Zhou-dynastiet, vil det være fisk og sau å sette sammen en velsmakende, mens du oppretter & ldquo; friske & rdquo; legendarisk tegn. Siden fødselen har MSG gjort et godt bidrag til kostholdets smakfulle smak. Men debatten om MSG har plaget folk.

MSG fordelaktig det

Faktisk fremstilling av mononatriumglutamat utgangsmateriale er hvete, mais, ris og andre avlinger. Fagfolk tyder på at mononatriumglutamat produksjon er grovt deles inn i fire faser, den første fase, den ekstraherte maisstivelse, den andre fasen, mosing produksjonen av glukose, etter inn i hovedtrinnet, er å bruke biologisk gjæring produksjon av glutamin syre, og til slutt kommer inn i fjerde stadium, og glutaminsyre, natriumglutamat generere raffinert, det vi kaller MSG.

Derfor er den viktigste komponenten i MSG natriumglutamat, basert på korn som utgangsmateriale, mikrobiell fermentering, ekstraksjon, raffinerte produkter. Smaks organer i menneskekroppen er det spesifikke aminosyre-reseptorer, og således når det MSG er spist mennesker, stimulerende aminosyre-reseptorer lokalisert i smaksløkene til tungen, kan gjøre folk føler delikate smak, noe som gjør mononatriumglutamat spille en rolle i appetitt Og indusere utskillelsen av fordøyelsessaft, fremme fordøyelse og absorpsjon av mat.

glutamat MSG i tarmen blir absorbert og fordelt på en av aminosyrene kroppen trenger, deltar i dannelsen og reparasjon av kroppsvev, deltar i en rekke forskjellige viktige fysiologiske funksjoner. Hvori, i leveren er involvert i glukosemetabolismen og avgiftning prosesser i leveren, lavere blodkonsentrasjoner av den giftige ammoniakk, og proteiner som er involvert i glukosemetabolisme i hjernen, hjerne og sentralnervesystemet kan forbedres i en viss grad funksjon.

Så, MSG på menneskers helse er en viss fordel. FAO og WHO tilsetningsstoffer Expert Committee (JECFA) for å bekrefte så tidlig som 1987, MSG & ldquo; hver person akseptabelt inntak (ADI) og rdquo; & lsquo er, ikke spesifisert & rsquo; nivå & rdquo;, for internasjonal vanlig bruk, og eliminering av restriksjoner på babyer under 12 uker natriumglutamat. Dette er den beste klassifiseringen av tilsetningsstoffer gitt av JECFA.

Chicken det trygt

Undersøkelsen viser at mange mennesker er villige til å velge kylling som den viktigste krydder å legge til smaken, og hvordan det kylling produksjon ut av det? Faktisk, mange mennesker ikke forstår de er: kylling hovedingrediens er natriumglutamat er mononatriumglutamat, MSG blir brukt som en hovedkomponent, et smaks tilsatt salt, kylling kylling smaks ekstrakter og andre materialer som er blandet. Fra fylden av ingredienser er bekymret, fordi tillegg av kylling kylling kylling bein ekstrakt, mer tilbehør, presenterer det en rikere smak. Forskjellen er at med MSG, MSG til retter bare av frisk uten å endre den opprinnelige smaken av retter, og kylling å gjøre deilig kylling retter synes sterk. Selvfølgelig, uavhengig av MSG Chicken, så lenge henhold til nasjonale eller bransjestandarder for å produsere, de er trygge, allmennheten kan være trygg på å kjøpe kjente merkevareprodusenter.

MSG eller med kylling? for å se om du liker enkle eller sterk smak av kylling frisk duft.

12 apr 2019

Sommeravgiftning for å spise disse tre rettene

Nå, hvis munnsår voksende, antall avføring mindre og mindre, huden stadig vokse fra en liten klump, som er kroppen i rask du :! The & ldquo; avgiftning & rdquo; problemet invitere eksperter anbefaler Noen få effektive «detox matvarer», prøv det.

morgen: kaldt eddik sopp

sommer kroppen utsatt for giftig varme, få folk irritabel, heteslag, hvis flere og flere restgiftstoffer, mer enn kroppen byrden excretory funksjon, blir helseplager.

Svampen, kjent som «human scavenger», bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen. Den er rik på kostfiber, som fremmer gastrointestinal motilitet og unngår forstoppelse. Svamp er imidlertid lett å forfalske. Når du kjøper, vær oppmerksom på utvalget av moderat størrelse, ren overflate, glatt, sprø og skjør.

Eddik blandet med sopp er veldig egnet til sommerforbruk. Praksis: den tørre, kalde blærer sopp 3 til 4 timer, og deretter etter boblevaske agaric stilker revet i små biter, legges i kokende vann i ett minutt fjerne, i kaldt vann, avløp igjen . Hell i eddik, tilsett riktig mengde salt, sesamolje, ingefær og hvitløk, hakkede grønn løk og bland godt. Eddik blandet med sopp skarp smak, og forretter, samt rollen fremme blodsirkulasjonen, er det vanlig forstoppelse, kan du alltid spise.

noon: griseblod tofu lapskaus

griseblodplasmaproteiner blir dekomponert i menneskekroppens syre, for å fremstille en avgiftning, tarm dekomponering, lettere å fremme intestinal peristaltikk, fjerning av overskytende Avføringen, for å oppnå virkningen av avgiftning. Svinblod inneholder mange proteiner og hemoglobin, som kan fremme proteinmetabolisme. Den inneholder mer jern og har visse fordeler for personer med anemi.

Svinekjøttblodstegt tofu er en veldig god tallerken. Tilnærming er svært enkel, blod, inn i vannet lapskaus tofu skåret i små biter, og deretter sette en viss mengde av salt kål, noen få dråper sesamoljepanne når. Denne parabolen har lite fett og smak. Videre kan kombinasjonen av vegetabilsk protein og animalsk protein også forbedre proteinutnyttelsen.

Eksperter husker at når du kjøper grisblod, må du velge en jevn, fleksibel overflate, lys rød farge, ingen lukt. Hvis det er lett å bli sint, kan du velge anda blod, fordi anda blodet er kult. Personer med gikt og hyperurikemi kan ikke spise mer.

Forrige12Neste

12 apr 2019