Daily Archives: april 25, 2019

De tre svarte matene som utgjør mest blod

Kinesisk medisin mener at det er svart i nyrene. Lever- og nyrehomolog, leverblod, nyre-essens, homologt blod, synonymer og lignende. Derfor bør blodet samtidig tas hensyn til nyrepåfylling.

en sort mat: sort ris

sort ris kan være blod, også kjent som måneden meter, blod meter, spesielt for kvinner. Svart ris har en svak medisinsk smak, så det kalles også medisinris. Å gjøre i Sør moden svart svart ris grøt, satte røde datoer og stein sukker etter smak, og smaker søtt myk Cephalostachyum, qi og blod, svart ris grøt ernæring lett å absorbere. Også veldig egnet for eldre å spise.

I tillegg den generelle følelsen av kortpustethet, og en døsig på jobb, hver dag anbefales å spise en bolle med svart ris kan qi og blod. Personer med skrumplever og esophageal varices må være grundig kokt og kokt for å unngå blødning forårsaket av å skrape skallet av svart ris.

Mat II sort: svart sopp

spise sopp ned tre høy, klar fysisk tarmkreft. Svamp inneholder mer jern og er en god mat valg for pasienter med jernmangel anemi. Sopp ikke bare skjønnhet skjønnhet, hvite blod, men også godt for hjertet, anti-plateadhesjon, kan senke blodtrykk, fett, blod sukker senkende, og kan forhindre aterosklerose, er det visse fordeler ved å forebygge kardiovaskulære sykdommer.

I tillegg inneholder den noen polysakkarider, som kan forhindre genmutasjoner og har helsemessige effekter mot kreft og kreft. Ikke bare kan forbedre immuniteten, men også antibakteriell og antiinflammatorisk. Den inneholder også noen tannkjøtt som kan utføre noen av menneskets toksiner, som virker som avgiftning og avføringsmiddel.

Svart Mat III: Wuji

Wuji nevnt, vil folk tenke på svart svart svart kjøtt bein, folk ser det fra innsiden og ut alt svart, føler ingen matlyst Så nektet han tusen miles. I så fall er det tapet ditt. «Compendium of Materia Medica», er det beskrevet svart-nærende virkning, kan gjøre forskjellige forskere mangel, kan diabetes sykdom som behandles. I tillegg er det også gunstig for mødre, spesielt for behandling av kvinners livmorblodning og andre strenge blodsykdommer. I tillegg har det en god effekt på osteoporose hos eldre og forebygging av jernmangelanemi hos barn.

25 apr 2019

Healthy Eating: Hvor trygt å spise eple voksing

Nye medieoppslag & ldquo; 5 epler catty voks & rdquo; skremme Sharen! Som det sier: «Ett eple om dagen, legen er bort fra meg». Også sagt «Ernæring på huden», noen bekymrer seg for at eplepeling vil miste næringsstoffer, men i ansiktet av voksende epler peeling eller spiser jevn hud? Hvor mange voksede epler er der på markedet i dag? Vil du identifisere voksede epler? Hvordan Book vokset epler er trygt å spise (data plan)

eple huden skrapes av hvitt pulver voks på bedrifter gjør, hvordan å identifisere voksing epler?

Noen forbrukere har sagt at eppene kjøpt har en litt klissete følelse, og de er litt skrapt med neglene på huden, og det hvite pulveret faller av. Er dette hvite pulveret voks på selgeren? Generelt blir det hvite pulveret skrapet av eplehuden kalt «voks». Normal frukt overflaten med hull, vannet lett fordampe etter voksing respirasjon frukt vil bli svekket, lengre holdbarhet, og etter voksing solgt av Apple lover, lyse og skinnende.

I lys av dette voksing Apple ser ut til å ha noe problem, faktisk, er nøkkelen til å skrelle voks på markedet er det tre: frukt voks, kunstig frukt voks, industriell voks.

lipidkomponentene er en frukt voks, eple plantebeskyttelseslaget som dannes på overflaten, kan effektivt hindre eksterne mikroorganismer, plantevernmidler og andre invasjon masse, beskyttende effekt. Dette er en voksfilm dannet på overflaten av selve eplet, som ikke kan skrapes.

kunstig frukt voks tilsettes til den ovennevnte høy i enkelte eple spiselige vokser, er kitosan et stoff som ekstraheres fra et flertall krabbe, skjell og andre skalldyr, blir hovedsakelig brukt frisk, hindrer Valsa forverring. Generelt er kunstig fruktvoks tilsatt, utseendet er lyst, berøringen er litt klebrig og holdbarheten er lang. Denne frukt voks er vanligvis brukt i high-end og importert frukt.

Industriell voks er det mest bekymringsrike for folk. Industrielle voks som er ulovlig omsatt for frukt inneholder kvikksølv og bly som kan trenge inn i massen gjennom huden og forårsake skade på menneskekroppen. Derfor, når du plukker frukt, kan du tørke avskallet med et papirhåndkle. Hvis du maler et lag med lysrød, er det sannsynligvis industrielt voks.
Forrige12Neste

25 apr 2019