Daily Archives: april 28, 2019

Hva å spise for å gå ned i vekt 12 typer matvarer full av mat!

Mange kvinner ofte ikke ønsker å gå sulten, og ønsker å gå ned i vekt, hvorfor vet ikke hva jeg skal spise for å gå ned i vekt under den? Face en rekke dietter tilgjengelig i markedet, hvordan skal vi velge? Faktisk, om vinteren vi kan prøve 12 typer høy metthetsfølelse sunn mat, slik at du også kan nyte den deilige vekttap suksess Oh raskt forstå, er du med
uttalelse: !! kilde nettverk, dersom overtredelsen, vennligst informer

NO1, babymat

høst og vinter, mange mennesker føler ånden av dagen gjorde ikke utelukke holde seg slutten, spiseforstyrrelser og andre eksterne faktorer, er kaliummangel også en svært viktig årsak, så kan du Spis flere dukke retter.

baby grønnsaker rike på kalium, kan regulere stoffskiftet og hjelpe miste vekt og eliminere underkroppen ødem, men også magen og tarmene og bidrar til å fremme avføring, samt høsten og vinteren spise tørr løsning vanndrivende effekt.

NO2, persimmon

Mange kvinner foretrekker å spise persimmons bør ha det, men du forstår de helsemessige fordelene av persimmon det? persimmons er rike på vitaminer og karoten, nyttig for vår helse fordeler. For det andre kan persimmons også hjelpe oss med å forbedre fordøyelsessystemet og hjelpe oss med å fukte lungene. I tillegg er det persimmon diaré effekt, men bare for diaré forårsaket av milt Oh!

NO3, svarte bønner

Svarte bønner inneholder protein kan bremse metabolismen av fett i leveren, som kan nå forskjellige fettsyrer og kolesterol reduksjonsformål, er antallet av forskjellige kroppsfett reduseres, naturlig vekttap og vektkontroll kan hjelpe.

NO4, reddik

gulrot av kjølig, lavere gass fordøyelsen, lungene og slim høst og vinter vi har en tendens til å spise kjøtt mer, er det lett å bli sint, spesielt middag, hvis du kan med en liten gulrot eller gjøre noen reddik grønnsaker som ingredienser, vil du være i stand til å låne karakteristikker av reddik varme lindrer betennelser, som gir kroppen & ldquo; & rdquo;. brann

Å spise reddik om natten hjelper også fordøyelsen, noe som ikke forårsaker magehevelse. Reddik sennep olje og enzymet synergi, kan fremme intestinal peristaltikk, Tom Lee krakk, vil gut den raske utslipp av søppel og giftig gass, la deg komfortabelt sove godt.

NO5, poteter

Sammenlignet med andre basismatvarer, potetmel inneholdt for mye. For eksempel har bakte poteter lavere energi enn ris, dampet brød og stiftbrød, men mattheten er sterkere.

Dette er fordi det høyere vanninnholdet i potet, stivelsesinnhold på bare omtrent 20%, og også i stand til å mette rik myk kostfiber. Så hvis poteter i stedet for hvit ris, hvitt brød, selv om åpne magen for å spise, er det vanskelig å få folk til fett, og selv vekttap.

I tillegg vitamin C innhold av poteter, men ikke så grønn pepper 1/3, men fordi stivelse har en beskyttende effekt av vitamin C, vitamin C tap potet stift mat med potet skolen hvis du gjør det, selv om det ikke lenger spise under kokeprosessen Andre grønnsaker og frukt, vitamin C, kan i utgangspunktet møte menneskets behov.

NO6, grønnkål

kål, kål, kål er av en kål, kål rik på kostfiber, kan fremme avføringsmiddel, redusere kroppsfettet. Det er også rik på vitamin U, som kan reparere mageslimhinnen. Du kan spise mer når det er kaldt.

I tillegg til steking og andre kokemetoder, er det kål juice drikke også en god metode, men også absorberer mer fullstendig, ledsaget av honning forbruk, så vel som en god anti-tørr effekt.

Forrige12Neste

28 apr 2019

Sunt kosthold: hvit eddik pluss honning kan virkelig gå ned i vekt

Online hvit eddik og honning kosthold har vært rykter, selv om sier mye det samme, men mange brukere fortsatt for hvit eddik honning vekttap er ikke effektivt vekttap metoden er ikke veldig forståelse, la oss arbeide sammen for å lære å forstå det.

hvit eddik og honning prinsippet om vekttap:

hvit eddik kan forbedre kroppens stoffskifte, akselerere peristaltikk, har en rolle i behandlingen av forstoppelse, er fettakkumulering forårsaket av fedme nå også brukes til å forbedre, for Det kan forstås at hvit eddik har en effekt av å brenne fett.

Hvit eddik pluss honning å miste vekt er effektiv?

For å være sikker på svaret, hvit eddik og honning kosthold effektive, men når det kommer til hvordan man skal gå ned i vekt, hvor mange pounds en måned kan være tynn, er dette ingen autoritativ uttalelse, fordi hver persons kropp, vaner er også forskjellige. Det anbefales at du setter hvit eddik honning diett som et supplement diett.

andel av hvit eddik og honning er nummer? Hvor mye er det spesifikke beløpet?

Forholdet mellom hvit eddik og honning er 1: 4, hvor mye den spesifikke beløpet ikke er fast, fordi eddik og honning smak mange brukere sier at reaksjonen er svært dårlig, det er aksjer i et meget bitter smak, så den spesifikke beløpet kan være Tilsett vann til 1: 4-blandingen til smaken er akseptabel.

hvit eddik og honning kosthold har ingen bivirkninger?

Etter mange mennesker bruker denne metoden for å gå ned i vekt, drikke magen ville føle en brennende følelse, som er eddiksyre stimulering av mage-tarmkanalen, kan eier fra en liten start igjen før magen kan sakte tilpasse langt, en overdreven bruk av hvit eddik kan forårsake mage skade, magesår, trenger hyperacidity folk ikke bruker! Andre har ingen bivirkninger.

28 apr 2019