Daily Archives: juni 11, 2019

Høst er hvordan man skal spise når tonic. Disse forholdene må noteres

Etter en lang sommer med bitre pine endelig kom inn i høst, fra tradisjonell kinesisk begrepet helse synspunkt, er dette tonic av sesongen, la kroppen tilpasse seg best mulig ytelse i respons til en plutselig temperaturfall i neste høst og vinter sesongen.

Selv om tonic nødvendig, men valget av ingredienser er mer kritisk, dårlig valg, ikke bare kan ikke spille en tonic effekt, men vil magen en byrde, ikke verdt lyset. Her er noen notater for høsten tonic for alle.

høy-protein inntak av mat i moderate mengder

falle tonic nevnt, må vi nevne & ldquo; stokk høsten fett & rdquo; å si, denne tradisjonen mange mennesker er fortsatt praktiserer. Det varme sommerværet, folk har en tendens til tap av matlyst, gastrointestinal funksjon til kjølige høstettertiden har ennå ikke fullt restituert, denne gangen et høyt inntak av høy protein mat, vil bringe stor belastningen på magen, noe som resulterer i dårlig fordøyelse, særlig for Dette gjelder spesielt for eldre mennesker med svake fordøyelsesfunksjoner.

Lett å bli sint mat

Når temperaturen synker, blir luften på høsten veldig tørr. På denne tiden er det ikke lett å spise mat som er krydret og lett å bli sint, noe som forårsaker overdreven brann i kroppen og forårsaker ubehag. Derfor, løk, ingefær, hvitløk og andre sunne ingredienser på det daværende tidspunkt er foreldet, og dessuten stekt mat, grillet mat, hot pot etc. er kilden til sinne, bør unngås.

Kaldmat

Fallende temperaturer vil redusere den gastrointestinale funksjonen og immunfunksjonen hos mennesker. På denne tiden, hvis du spiser kald mat, er det lett å forårsake irritasjon i magen og forårsake ubehag som diaré.

Uten disse tabuene, hvilken mat er det beste valget for høsttonic? Her er noen anbefalinger for alle.

helse grøt

Ruannuo velduftende høst helse grøt til å dele, ikke bare næringsrik, men også lett fordøyelsen. Deretter kan du velge noen av milt og mage, Yin og lungene av grøt: Gorgon fjell seg, lilje hvit sopp grøt, søtpotet hirse velling, hagtorn, risengrynsgrøt, og så videre.

Fisk og reker

Fisk og reker er førstevalget for de som bekymrer seg for at vekttapet vil gå tapt etter høsten. De ikke bare smake deilig, men også rik på aminosyrer og protein av høy kvalitet, svært lite fettinnhold, kan det beskrives som næringsrik og sunn.

Yin lungene mat

Vår tørt klima vil føre til stor skade på lungene, tørr hals smerter, hoste, oppspytt og andre symptomer vil følge. På denne tiden kan lilje, hvit reddik, hvit sopp, mynte, bambusskudd, honning og andre matvarer lindre symptomene.

frukt og grønnsaker

høst tørr hud, sprukne lepper og andre problemer ofte plager oss, for å løse dette problemet legge massevis av viktige vitaminer, hjelper det å holde huden fuktighet og elastisitet. Grønne grønnsaker og friske frukter er viktige mat valg.

Fall Tonic følger reglerne for appell og vil definitivt gjøre mer med mindre, og hjelper oss å overleve neste høst og vinter sesong trygt.

11 jun 2019

Ripening frukt er farligere. Disse typer shopping tips er daglige nødvendigheter

(Originaltittel: 4 tips for modning av frukt)

I dag har mange frukter ikke kommet opp i markedet til markedssesongen. På denne tiden må du være oppmerksom på om frukten er modnet. I dag, la oss avdekke metodene for fruktmodning for alle. Kom og lær om det.

modnende frukt skade

Det skal forstås at & ldquo; giftig & rdquo, frukt er i vekstprosessen, overdreven bruk av påminnelser lange element, Cui Hong Su, Expansin, eller lagres i Overdreven bruk av konserveringsmidler, selv bruk av fargestoffer, voksing, bleking og farging, har blitt en alvorlig trussel mot folks helse.

Expert analyse, årsaken til spredning av giften frukt, er den viktigste grunnen til at forbrukerne ofte & ldquo; deres utseende frukt & rdquo ;, & ldquo; hva forbrukerne liker, hva bedriften vil produsere. Vi liker å kjøpe en stor, lyse fargen på frukten, selvfølgelig, noen mennesker matche opp, hvis forbrukerne ikke kjøper fruktene av disse problemene, og lsquo, for falske legemidler og rsquo; oppførsel ville ikke eksistere & rdquo;. For dette formål, byen mattrygghet informasjonsnettverk spesielt satt sammen for å spise 12 typer & ldquo; problem & rdquo; frukt klar for publikum, varsle offentligheten ikke til & ldquo; deres utseende frukt & rdquo;, som ikke gir falsk markedet.

Vanlige metoder for fruktfôring

Fersken: Soaked i industriell sitronsyre. Fersken er gjennomvåt i industriell sitronsyre, ferskenfargen er lyse rød og ikke lett å rote. Denne kjemiske resten kan skade nervesystemet, indusere allergiske sykdommer, og til og med føre til kreft. Halvkokt fersken, tilsett alun, søtningsmiddel, alkohol, etc., noe som gjør den skarp og søt. Hovedingrediensen er aluminiumsulfat, alun, kan langvarig inntak fører til osteoartritt, hukommelsestap, demens, redusert hudens elastisitet og rynker og andre problemer. Hvite fersken er røkt med svovel og det er også et rest av svoveldioksid.

Mango: quicklime og gul. Green Mango gul cover med kalk for å gjøre huden ser glinsende gul, men ikke spise mango smak, det er også problemet med overdreven bruk av konserveringsmidler.

Pære: Den brukes til å gjøre den moden. Bruk pretilin og auxin for å gjøre det for tidlig, deretter blek og fargestoff det med blekepulver og fargemiddel (sitrongult). Den behandlede pearsaften er mindre svak, noen ganger ledsaget av lukt og rancid lukt. Denne giftige pæren har kort lagringstid og er forgjengelig.

Banan: Ripen med ammoniakk. Modnet med ammoniakk eller svoveldioksid, ser denne bananhuden godt ut, men kjøttet er stivt og smaker ikke søtt. Svoveldioksid forårsaker skade på det menneskelige nervesystemet og påvirker lever og nyrefunksjon.

Persimmon: Modning med gjær. Rå persimmoner er modnet med gjær eller modningsmidler, men sødheten av persimmoner er sterkt redusert. Det er også en fruktavler ved fødselen av persimmon Tiba, «en testånd» for å gjøre den rød. Disse kjemikaliene produserer rester som forgifter persimmons.

Jujube: farget med kjemikalier. Bruk kokt vann, uansett hvor mange grønne jujubes bruker kokt vann for å gjøre Lima rødt. Det er også fruktselgere farget med kjemiske flekker, vokset med industriell paraffin, og jujube er forgiftet (YiqiG.Cn).

Longan: Sprøyting av svovel er strålende. Soak med svovelsyre eller sur løsning for å gjøre det lyst. Svovelsyre er sterkt etsende og kan brenne folks fordøyelseskanal. Det er også utsatt for forkjølelse, diaré og sterk hoste.

Forrige12Neste

11 jun 2019