Daily Archives: juni 14, 2019

7 signaler tyder på næringsdefekt, gingivalblødning, mangel på dimensjon C

Er kroppen din virkelig sunn? Kanskje kroppen som ser uskadd på overflaten, er ikke veldig sunn. Noen små signaler i kroppen er manifestasjoner av ernæringsmessige mangler.

Hvis kroppen din har følgende forhold, bør du raskt finne en løsning.

[Signal] Tørr, tynn, skjøre, håravfall

Ernæring som mangler: protein, energi, essensielle fettsyrer, sinkelement.

Tiltak:

Daglig inntak av stiftfôr, som gir kroppen tilstrekkelig energi til de mest økonomiske midler. Daglig 3 2 magert kjøtt, 1 egg, 250 ml melk til supplering av kvalitetsprotein, samtidig som inntaket av essensielle fettsyrer økes. Spis 2-3 ganger i uken med havfisk, og spis flere østers for å øke sporelementet sink.

【Signal】 Lavt syn om natten

Ernæring som mangler: Vitamin A. Hvis det ikke korrigeres i tide, kan det videre utvikle seg til nattblindhet, og det kan forekomme korneal tørrhet og sårdannelse.

Tiltak:

Øk inntaket av mat som gulrøtter og svinelever. Begge gir vitamin A i form av planter og dyr, som er mer effektive i absorpsjon.

[Signal] Glossitt, tunge brudd, tungemdødem

Ernæring som mangler: B-vitaminer.

Tiltak:

Vasking av ris, dampet ris etc. kan forårsake et stort tap av B-vitaminer. Langsiktig forbruk av fine risnudler, langsiktig vegetarisk kosthold og ingen andre kosttilskudd, er lett å forårsake tap av B-vitaminer. Til dette formål bør det gjøres med stiftmatblandingen og kombinasjonen av vegetarisk og vegetarisk.

[Signal] Gingival blødning

Ernæring som mangler: Vitamin C.

Tiltak: Vitamin C er det letteste vitaminet. Derfor bør du spise mye frisk grønnsaker og frukt hver dag. Det er best å konsumere ca 1 kg grønnsaker og 2 ~ 3 Frukt, blant annet grønnsaker er tilberedt i en kombinasjon av varmt omrøring yngel og kald blanding.

[Signal] Tap av smak

Ernæring som mangler: Zink.

Tiltak:

En passende økning i skalldyrmat, som østers og kamskjell, er et effektivt middel for å supplere sporelement sink. I tillegg er det nødvendig med ett egg, tre rødt kjøtt og en to bønner for å supplere sporelementet sink daglig.

【Signal】 Holstering av hjørnene i munnen

Ernæring som mangler: riboflavin (vitamin B1) og niacin.

Tiltak:

Innholdet av ribonsyre varierer mye mellom ulike matvarer. Animal lever, eggeplomme, melk og annet innhold er mer rikelig. Til dette formål skal leveren suppleres en gang i uken (2-3 to), og 250 ml melk og ett egg skal tilsettes daglig.

[Signal] Silt på en knapp

Ernæring som mangler: K vitamin K

Tiltak:

I løpet av trening støtter noen mennesker litt Kroppen blir skadet eller blåst og vil ikke helbrede lenge. Selv om det ser forferdelig ut, er det ikke et stort problem. Det er et tegn på at kroppen mangler vitamin K.

Vitamin K er en blodstoppende helt. Uten den vil det forsinke blodpropp. Det kan lindres ved å supplere vitamin K-rike grønnsaker som brokkoli, asparges og salat.

Tips: Ulike manifestasjoner av vitaminmangel i kroppen

Mangel på vitamin A: tørre øyne, fotofobi, tårer, visuell vaghet, tørr hud, ofte ser på TV og kardiovaskulær sykdom. Neglene har en dyp og åpenbar hvit linje, tørt hår, grov hud, hukommelsestap, irritabilitet og søvnløshet;

Mangel på vitamin B1: nummenhet i hender og føtter, mangel på farge, fordøyelsesbesvær, polyneuritt og beriberi. Det er følsomt for ytre stimuli og har intermitterende sårhet i kalvene.

Mangel på vitamin B2: lider av svart og hvitt betennelse, glossitt, cheilitt, oftalmia, hudbetennelse, sekundær blodmangel. Hjørnene i munnen blir sprukket og sårdannet, og det oppstår ulike hudsykdommer, og hendene og føttene har en brennende følelse. En altfor sensitiv respons til lys.

Mangel på vitamin B3: søvnløshet, dårlig ånde, hodepine uten grunn, trøtt av energi. Tungen er rød og hovent, dårlig ånde, magesår og depresjon.

Mangel på vitamin B5: De som er utsatt for dermatitt, diaré og nevritt bør ta mer melk, egg og andre grønnsaker.

Mangel på vitamin B6: muskelkramper, ikke-helende traumer, overdreven kvalme og oppkast. Tungen er tykk, leppene er hovne, hodebunnen er veldig mye, og munnslimhinnen er tørr.

Mangel på vitamin B12: Handlingen er lett å miste balanse, kroppen har intermitterende stillingssmerter, og fingrene og tærne er sårbare.

Mangel på vitamin C: Såret er ikke lett å helbrede, svakt, blødende og tykt tunge belegg.

14 jun 2019

Hvordan spiser vi 冬天 om vinteren for å maksimere ernæring

Det var opprinnelig en tallerken i høst og vinter, og det er nå på bordet av folket. Vinter lotus rot provinser, kommuner og menn av bokstaver kan ikke hjelpe, men husker den vakre lotus dammen, og dens ernæringsmessige verdi har også vært gammel mat helse leger blir respektert. Xiao Bian sammen i dag for å finne ut hvordan du gjør høst og vinter lotus ernæring og tjene hjemmet.

Hvordan spise om vinteren for å maksimere ernæring (datakart)

Spis også frø?

er rhizomatous Lotus Lotus utbulet parti, et kort sylindrisk form, kappen tykk, glatt off-white eller sølv, hvit indre, forstørrede sentrale parti seksjon, er det flere stykker av forskjellige porestørrelser, anordnet rundt Symmetrisk, kroppen er tung, skarp og øm.

dyrket i Kina forbruk av Lotus rot, kan deles inn i to kategorier: Den første kategorien er med den type Lotus. Rhizomes mer hypertrofi, hud hvit, sprø kjøtt, søt, høyt utbytte, liten knute Lotus;

Den andre kategorien er en Lotus seed, Lotus liten, kjøttfulle svakt grå dårlig kvalitet, Men resultatene er mange, hovedsakelig å samle lotusfrø.

Som grønnsak brukes den hovedsakelig til matlaging. I henhold til den bestemmelse, per 100 gram spiselige del inneholder 2,3 g protein, 0,1 g fett, g karbohydrater 18,1, 18 mg kalsium, fosfor 51 mg, 4,4 mg jern, og vitamin B, og vitamin C.
Forrige12Neste

14 jun 2019