Daily Archives: juni 22, 2019

Hvordan honning honning lemonade drikke lemonade hvordan du gjør det tabu

Mange vil velge å gå ned i vekt bleking og honning drikke brus, synes det er en veldig god effekt, faktisk, honning lemonade har også en rekke tabuer, og Ikke alltid drikk, ikke alle er egnet for å drikke. Venner vil vite effekten av honninglemonade og praksis med honninglemonade? Her er for alle.

Mange tror at effekten av honning lemonade det er mange skruppelløse drikke det, faktisk, dette er veldig bra, her for å presentere deg hva det tabuer og effekt.

tabu

Sitron er en frukt rik på syre, så ikke drikker saft periode, for å unngå magesmerter.

ikke er for sur, for ikke å skade emaljen (sitron 1-2 kan skjæres av for dette formål, kan også bli tilsatt en skje honning, varmt vann eller kaldt vann for drikking direkte.

på grunn av sitroner pH-verdi så lav som 2,5, slim, forkjølelse, mage kaldt stagnasjon, abdominal fylde som hyperacidity og magesår er ikke lett å spise. acetylsalisylsyre bør ikke drikke med den samme tjenesten.

limonade til moderat, ikke mer enn 1000 ml per dag.

limonade er ikke egnet for regelmessig inntak av viss gastrisk irritasjon, honning eller limonade og fikk stå ved romtemperatur, fremming av å ta avsluttet innen 24 timer.

har også en milt og mage, trenger gastroenteritt pasienter ikke argumentere drikker brus.

lemonade multi-effekt, men også en rekke bivirkninger, spesielt for mageproblemer hos personer som i lang tid drikke brus på magen vondt, og ernæring kan ikke raskt fordøye.

drink vil skade tennene, så drikk brus må være moderat, bivirkninger på kroppen skade enn godt for kroppen.

Sitron inneholder VC, kan hvite, honning kan være delikat hud, Langsiktig drikking vil opp i vekt, så hvis du ikke er veldig tynn, da, for å ta hensyn til å holde seg i form, kan du bruke honning for å kutte sitronskiver marinert opp.

Men jeg hørte du ønsker å legge litt tid og la honning og sitron full integrasjon, så direkte med blemmer helt fint.

tannlegen sa at hvis folk ønsker å drikke lemonade diett, unngå multi-børsting, så sitron sitronsaft sure stoffer igjen i tennene, til å bli en full-munn tann forråtnelse tid kan oppveie fordelene. lemonade er surt, bør ikke drikke.

ernæringsmessig verdi

sitron med VC, kan være hvit, er sitron en frukt rik på vitamin C, ernæring, vil de fleste være som en skjønnhet mat.

sitron holdbar lett å bevare, rik på vitamin C, kan forhindre svelling og blødende tannkjøtt, og kan redusere mørke flekker, fregner sannsynlighet for forekomst, og det er noen bleking effekt.

sitron inneholder mange næringsstoffer karbohydrater, kalsium, fosfor, jern og vitaminer B1, B2, C, etc. i tillegg er det en mengde sitronsyre og flavonoider, flyktig olje, hesperidin og lignende.

Sitronsyre har forebygging og I tillegg til rollen som pigment i huden. Honning er en næringsrik naturlig nærende mat, er en av de mest brukte kosttilskudd.

Ifølge analysen, lik konsentrasjonen av humant serum inneholdende forskjellige salter og vitaminer, forskjellige organiske syrer og sporstoffer gunstig for menneskers helse jern, kalsium, kobber, mangan, kalium, fosfor, så vel som fruktose, glukose, amylase, oksidase, reduktase, nærende, fukting, avgiftning, hvithet skjønnhet, Effekten av avføringsmiddel.

Forrige123Neste side

22 jun 2019

Borte fra magekreft: huske å spise ni prinsipper for

Våre kropper er ikke jern, spesielt våre magen den ikke tåler kaste misbruk dag etter dag, hvis du ikke bryr seg om sin egen kropp, en dag i fremtiden det vil betale deg. Det er det samme for folk som mage. Hvis du behandler det bra, vil det belønne deg med helse.

La oss dele de ni prinsippene og ta vare på magen vår fra alle aspekter av livet.

1, spiser mer naturlig ferske matvarer for å unngå altfor grove matvarer, spise mindre bearbeidet mat, spesielt behandlet snack

vitamin A, vitamin E, vitamin B2, vitamin C-mangel, Det er et vanlig trekk ved beboernes kosthold i spiserørkreft og høyrisikoområder. Spis mer friske frukter og grønnsaker, disse vitaminrike matvarer, kan redusere risikoen for sykdom.

Foredlede matvarer inneholder vanligvis mye krydder, salt, sukker, tilsetningsstoffer, etc., som ikke er gode for helsen.

2, lett mat, mindre krydder salt, unngå kulde, varme, sterke, krydret, stekte saltede røkt mat

høyt salt diett øker utskillelsen av magesyre, og økning Fare for gastrisk kreft. Vår magen er veldig delikat, hvis det sterkt stimulert gjentatte ganger, regelmessig inntak av krydret, forvelling, kald mat, slimhinneblodårene utvide eller krympe dramatisk, forårsaker irritasjon og skade på fordøyelseskanalen. I prosessen med kontinuerlig skade og reparasjon av fordøyelseskanalen er det lett å forårsake kreft.

nitrosaminforbindelser er anerkjent som en sterkt kreftfremkallende, bevarte matvarer, mugne mat som inneholder nitrosaminforbindelser og sopp toksiner, bør unngå å spise.

3, velger lett fordøyelig mat, spise sakte og tygge maten før de svelger etter

Våre tenner er skjærende verktøy, er det å sette den tygde maten hakket, Det er ingen lange tenner i magen. Derfor, hvis du spiser og sluger og ikke tygger, vil du sende store biter av mat til magen, og øke belastningen på magen. I det lange løp vil magen bli overveldet.
Forrige12Neste

22 jun 2019