Daily Archives: juni 26, 2019

Så spiser ingefær lik spise spise to typer arsen kan forårsake kreft

Ginger

er en integrert del av helse mat på bordet, i tillegg til smak, temperatur, fortsatt har utmerket bakteriedrepende, anti-inflammatorisk, varmt vær, avgiftning effekt. Moon kalt tap, alt vil virke mot sin hensikt overdreven, overdrevent forbruk av ingefær, eller ikke spiser vil påvirke deres helse, og til og med gift som arsenikk, kreftfremkallende. Her er noen tips for å spise ingefær. Jeg håper alle skal ta hensyn til det i sitt vanlige kosthold.

er en typisk narkotika Ginger Spiselig

Ingefær er svært vanlig i dagliglivet mat, medisiner også bli referert til, som er en typisk narkotika Spiselig Både matvare og medisinsk verdi er svært høye. Ingefær er svært viktig for vår matkultur i en smak, enten det brenner kjøttrett eller vegetarianer, krydret ingefær smak og spesiell aroma kan legge til en annen smak til retter, matlaging noen retter kan ikke skilles selv ingefær. Ikke bare det, men ingefær kan også gjøres til pickles, som spises separat for oss.

På den annen side er ingefær også en kinesisk urtemedisin. Mange kvinnelige venner har denne erfaringen, det er når vil drikke ingefær, brunt sukker vann for å lette menstruasjons dysmenoré, og mange venner vil være kaldt kaldt vann for å avverge den kalde brunt sukker, ingefær, og dette er en av de medisinske verdien av ingefær. Varm krydret ingefær, milt, lunge, som har diaphoresis, temperatur i milten, antiemetiske hoste, lunge kardial temperatur og andre effekter. Den har utmerket lettelse effekt på kaldt og kaldt, kvinnelig menstruasjonssmerter, kuldegysninger og oppkast, og mage og mage ubehag forårsaket av overeating og kulde.

Ingefær inneholder safrol, spise karsinogent

Ginger tillegg til å inneholde næringsstoffer vanlige sukkere, proteiner, aminosyrer, vitaminer, mineraler, etc., som ytterligere inneholder en rekke spesielle næringsmidler, så som Plante antibiotika med bakteriedrepende virkning, flyktige oljer for å hemme kolesterolabsorpsjon, og gingerol med antioxidantvirkninger. Det er imidlertid verdt å merke seg at ingefær, i tillegg til de ovenfor nevnte næringsstoffene som bidrar til menneskers helse, også inneholder en komponent som kalles baicalein.

safrol er et tilsetningsstoff mat, fargeløs eller svakt gul væske, kamfer lukt, og naturlig forekommende ingefær, fennikel, anis, kanel, pepper og andre krydder for strøm, lav toksisitet, må være av størrelsesorden kreftfremkallende. Derfor kan spise ingefær øke forekomsten av kreft, spesielt leverkreft. Forskning U.S. Food and Drug Administration (FDA) Vis: safrol kan forårsake leverkreft, 0,04% til 1% safrol mate mus, kan 150 dager til 2 år bli indusert i mus leveren, hvis safrol i kroppen tilfellet Når det gjelder oksidanter, produserer det en sterkere kreftfremkallende aktivitet, og det øker også muligheten for leverkreft hos mennesker. Derfor, i den vanlige matlagingsprosessen, må vi bruke ingefær i moderasjon og unngå ubegrenset bruk.

Hvordan å avlaste safrol
skader på menneskekroppen

skade etter overdreven drikking ingefær safrol og hvordan menneskekroppen som forårsaker det? Den beste måten er å spise frukt og grønnsaker, frisk frukt og grønnsaker kan effektivt safrol bindingsinhibisjonsaktivitet med et oksidasjonsmiddel, for derved å redusere sannsynligheten for etylen konvertert safrol safrol, og dermed redusere den kreftfremkallende virkninger safrol, ingefær etter spising, slik at vi har å spise frukt og grønnsaker.

toksin Svart ingefær kan produseres, vil også kreftfremkallende

I livet, mange mennesker tror & ldquo; råtne ingefær er ikke dårlig smak & rdquo;, selv når noen råtne ingefær, vil sette sitt Det er en veldig farlig praksis å kutte av og fortsette å bruke den. Det kan forårsake kreft i det lange løp. Rotten ingefær produserer også giftstoffer. Selv om den er fjernet, vil den fremdeles føre til kreft. I alvorlige tilfeller kan det føre til esophageal kreft og leverkreft. Derfor, når ingefæren har ruttet, ikke la den gå, må du slutte å spise den rote ingefæren.

til god helse, så spiser ingefær for bedriften

Først holde huden

hadde opplevd koke noen venner har en slik erfaring, er det å bruke ingefær krydder På den tiden vil det bli skrelt, faktisk vil dette i stor grad redusere næringsverdien av ingefær. Faktisk er ytelsen til ingefærhud og ingefær kjøtt helt annerledes, en kul, en seksuell temperatur. «Doktor Lin kompilere» hadde spilt & ldquo; & rdquo;, kald ingefær Pixin og tradisjonell kinesisk medisin teori også holde ingefær hud er kult, gå ingefær huden er varm & rdquo; sa. Derfor, når du spiser ingefær, prøv å holde huden, slik at du får full avspilling til ingefærens næringsverdi.

For det andre, ikke spise

Ikke bli sint for å bli sint når vi alle vet at å spise ingefær, men mange Wang venner vet ikke at de ikke bør spise ingefær. Ingenting er varmt, så det er ikke tilrådelig å spise ingefær når været er varmt og når kroppen er i brann.

Konklusjon: mat verdi, ernæringsmessig verdi ingefær er kjent, men for langt, er ingefær bra, ville ikke spise, som arsenikk, spiser mer eller spise råtten ingefær også kreftfremkallende. Derfor, i vanlige liv, ikke misforstå «sommer å spise ingefær» rd, dette helsemessige argumentet, blindt spise mer ingefær, må være moderat passende.

26 jun 2019

Hjemmelaget universitet ber potettomater å spise forsiktig

Rødkålssuppe laget med tomater og poteter er en spesiell tallerken i russisk fest. Egg og poteter er også de mest brukte ingrediensene i hjemmelagde salater. Derfor vil nettets «Potettomater, poteter og egg sammen forårsake forgiftning», det er ikke sant.

Men det har vært rapporter på Internett at en 8-årig jente sviktet nær skolen etter tre timer med å spise kokte poteter og egg, og døde mens hun var på vei til sykehus. Etterpå vil uttrykket «blandet egg og poteter forgifte de døde» ble ryktet i lokalområdet.

Men eksperter har nektet dette.

Så, hva er døden av en ung pikeforgiftning i Chongqing?甙 (longanine), etter å ha spist noen av disse to matene, oppstår symptomer 10 minutter til flere timer etter å ha spist.

Først er det en følelse av å skrape og brennende følelse i halsen, svie eller smerter i øvre del av magen, etterfulgt av gastroenteritt symptomer, oppkast, diaré. I tillegg kan svimmelhet, hodepine, mild forstyrrelse av bevissthet og pusteproblemer oppstå. I alvorlige tilfeller kan døden oppstå på grunn av hjertesvikt og lammelse av luftveiene.

Så, disse to er ikke kan ikke spise grønnsaker, men ikke spis poteter med knopper og grønne tomater, når deres egne Caichao poteter, hvis du finner poteter spirende opp, ikke bare for å fjerne jord bønnespirer, også Noen av potetene som blir grønne med fargen som er koblet til den, blir også avskåret. Når det gjelder tomater, vær forsiktig så du ikke kjøper umodne grønne tomater.

Måltider med: tomat egg suppe hvordan å gjøre mer næringsrik

Tomatsuppe eggeretter kan beskrives som den mest farge, lukt og smak, sammen, ikke bare for å gjøre praktisk og næringsrik. Her er to forskjellige tomat- og eggesupper.

Den første er laget av tykk tomatsuppe, den andre er klar suppetomat. Disse to supper har ikke bare forskjellige smaker, men har også ulike ernæringsmessige egenskaper.

Sukkertøy fremstilles ved å steke tomater med olje, noe som bidrar til oppløsning og absorpsjon av fettløselige næringsstoffer i tomater, for eksempel lycopen. Lycopen har en fantastisk effekt på å forebygge og behandle prostata sykdommer og prostatakreft, samt beskytte kardiovaskulær, forsinke hudens aldring og øke immuniteten.
Forrige12Neste

26 jun 2019