Daily Archives: juli 7, 2019

Vil spise og spise sunt, seks dårlige vaner i Guangdong folk

Alle vet at kantonesiske folk vil spise. Men det vil spise og vil være lik å spise næringsrik og sunn. Ifølge leder for klinisk ernæring Tredje Affiliated Hospital of Guangzhou Leger har innført Aoyama, kantonesisk diett minst seks dårlige vaner.

uvane 1: Utilstrekkelig inntak av korn

Aoyama ble innført, kantonesisk kosthold, inntak av korn betydelig mindre. Spise ute, er restauranter korn måltid mindre enn 1/10, og i familien middagsbordet, andelen matkorn utgjorde mindre enn en tredjedel.

& ldquo; Men fra perspektivet til et sunt kosthold, kornbaserte, er den viktigste funksjonen av et balansert kosthold mønstre. & Rdquo; sa Zeng Aoyama, korn, stivelsesholdige grønnsaker gir en rekke stoffer kroppen trenger energi, vitaminer, kostfiber, cerealbasert nærings som gir 55% av energien. & Ldquo; derfor alle bør daglig inntak dalen potet mat 250 ~ 400g, hvor hele korn og belgfrukter diverse 50 ~ 150g, poteter 50 ~ 100g, men også til barn fra en tidlig alder å utvikle gode vaner kornbaserte. & Rdquo;

dårlige vaner 2: stift mat ris-baserte

Aoyama hadde sagt, og de fleste av de sørlige provinsene, som kantonesisk stift mat er ris-basert, tre måltider om dagen stift mat Hovedsakelig raffinerte ris, spesielt som grøt. Faktisk er slike spisevaner i strid med sunne dietter.

& ldquo; fra det ernæringsmessig synspunkt, ris protein, vitaminer lavere enn mel, brun ris fint ru overflate enn vitaminer, mineraler mindre. & Rdquo; sa hun derfor den daglige stift, er en tredjedel av det daglige stift mat for mel, minst 2 til 3 ganger i uken korn, belgfrukter.

3 dårlige vaner: Avhengig av den gamle brann suppe er best næring

Aoyama hadde sagt før spising suppe, spise suppe suppe er mye kantonesisk kosthold, i mange kantonesisk øyet Og den gamle suppen er et uerstattelig næringsstoff.

Men faktisk, ikke den gamle brann suppe kjøtt protein ikke oppløses i suppen, vitaminer er også lett å ødelegge, men kjøttet brenner i slagg, og folk trodde ikke det næringsrik. I tillegg før du spiser suppe eller spise suppe med suppe, lett påvirke fordøyelsen av maten.

Aoyama måtte minne pasienter med gikt, kronisk nyresykdom, høyt blodtrykk og andre sykdommer bør ikke være suppe, suppe av andre mennesker hvis vi må, bør også ta hensyn til suppe bør ikke være for lang, til en til to timer burde. Drikk en god mengde suppe etter et måltid.

uvane 4: slurvete frokost, middag dreven

Aoyama hadde sagt mange kantonesisk I rush, er frokost alltid slurvete respons, lunsj og gå på jobb bare fordi improvisere på utsiden, til middag Og ofte for rik. Imidlertid er en slik tre-måltidsordning ikke sunn. Fordi ikke spise eller spise frokost kan føre til lavt blodsukker, og virkningen av energi i morgen, lunsj slurvete lett føre til underernæring, og middag overspising, men også lett føre til tannråte, overvekt, tenner.

Aoyama hadde tenkt, tre måltider om dagen, sørg for å timing, plassering, kvantitativ, spise frokost, spise lunsj, middag beløp.

5 dårlige vaner: liker å spise & ldquo; sjelden ting & rdquo;

Aoyama hadde å si, kantonesisk mat er det en funksjon liker å spise & ldquo; & rdquo;, rare ting spesielt, liker å spise Dyr mat som Shanzhen sjømat. Men ernæringsmessig verdi, ikke dyrere prisen på noe mer næringsrik. Faktisk proteininnholdet i ulike dyr nesten det samme, og, for barnets utvikling, er protein viktig, men for mye mettet fett animalske matvarer kan også påvirke barns helse. Derfor inntak av animalsk protein i moderate mengder, så mange velger fisk, fjærfe.

6 dårlige vaner: snacks, drikke til middag

Aoyama hadde sagt, hun fant en masse kantonesisk mat butikker å åpne ditt eget hjem, og han er svært liker å spise snacks, og noen enda snack spist som et måltid, og noen liker å drikke sukkerholdige drikker.

& ldquo; snack i stedet for middag er ikke den mest næringsrike, og rdquo; Zeng Aoyama det første, spise snacks uten loven, vil øke belastningen på magen, andre, smaken snacks, vil påvirke smak og appetitt, For det tredje kan snacks uten ernæring føre til underernæring.

07 jul 2019

Sunn og sunn svart mat

Svart mat kan sies å være svart mat på huden. Vanligvis refererer det hovedsakelig svart sesam, svart ris, svart dato, svarte bønner, svart sopp, tang, sopp, tang, svart kylling, tempeh. Spis svart mat, med effekten av helsevesenet, men også å hjelpe skjønnhet!

1. Svart sopp

svart sopp har Qingfei Qi, blod og mage, nærende kroppen av fukt effekt. Svarte soppkolloid har en sterk adsorpsjonsstyrke og kan rense magen. Den inneholder også nukleinsyre og lecitin, som har effekt av kroppsbygging, skjønnhet og anti-aldring. Svart sopp er en slags løselig kostfiber, som kan supplere blod, høyt blodfett, hjerteinfarkt, hjerneinfarktspasienter, spise mer løselig trombus, redusere antall blodplater. Spiselig sopp er svart topp klasse, der spise blod, blodsirkulasjon, anti-blodplate-aggregering, koagulering forhindring av trombose og andre effekter, kan hindre koronar hjertesykdom, arteriosklerose.

2. Sort sesam

matt sort sesam har et vakkert hår, blod og skjønnhet, syn, nærende leveren, frysninger, tarmer, væske, hårpleie og andre effekter. Og dets rike på umettede fettsyrer, vitamin E, kalsium og andre elementer bidrar til å redusere kolesterol og forhindre høyt blodtrykk. Samtidig kan det eliminere frie radikaler i kroppen og har bemerkelsesverdig antioksidasjonseffekt. Det har en viss effekt på å forsinke aldring, behandle fordøyelsesbesvær og behandle hvitt hår.

3. Svartbenkylling

Svartbenkylling kan brukes som medisin, inkludert bein, kjøtt og indre organer har høy medisinsk verdi, så svartbenkylling er ikke en skatt i fjærfe. Den er rik på 17 typer essensielle aminosyrer, regelmessig inntak kan øke kroppens ferdigheter, kan du varme, kulde, tretthet, hypoksi, forbedre kroppens immunforsvar, treg aldring! Wuji og ferskt kjøtt, inneholder mye vitaminer og Jern, kobber, sink og andre sporstoffer, som inneholder lavt kolesterol, kan forbedre kroppens immunitet, egnet for flertallet av kvinner.

4. Svart ris

Svart ris er rik på protein, aminosyrer og sporstoffer som jern, kalsium, mangan og sink. Det er forretter gunstig i varmt lever milt, syn og blodsirkulasjon, slip snerpende fill fin og så videre, er et godt helsevesen, deres effektivitet milt varm lever, blod og Qi og så videre. Og fordi svart ris inneholder 7 ganger mer vitaminer og jern enn vanlig ris. Spesielt om vinteren, er det nyttig å supplere menneskelige sporstoffer!

5. Svarte datoer

Svarte datoer er varme og søte, rik på protein, sukker, organiske syrer, vitamin B og vitamin E. , og fosfor, kalsium, jern og andre sporstoffer, samt en rekke næringsstoffer, har effekt av nyre og mage. Det er også nyttig for å forsinke aldring, økende vitalitet og skjønnhet og skjønnhet. Regelmessig forbruk kan hjelpe kvinner å nærme og nære blod og opprettholde epitelcellevev. Det kan varme magen, forbedre synet, fremme blodsirkulasjonen og hydrolysere gift. Det er fuktighetsgivende hud og svart hår.

6. Black Bean

Black Bean er rik på aminosyrer, umettede fettsyrer, kalsium og fosfor og andre sporstoffer. Det har effekter av å fjerne pus, avgiftning, hevelse og lindrende smerte, og er gunstig for å forebygge og behandle sykdommer som hypertensjon, hyperlipemi og hjertesykdom. Og svarte bønner har stor fordel for kvinners skjønnhet, og svarte bønner kan også regulere menstruasjon, i tillegg til rollen som et foster, gravide kvinner ofte spiser, kan være sunne og sunne.
Forrige12Neste

07 jul 2019