Daily Archives: juli 10, 2019

Vikilanse: Hva er den mest forferdelige tingen å spise etter sex med menn og kvinner

Kroppen min har vært relativt sterk, er en slags mann som er litt for fett, ikke redd for kald og mest redd for varme. Derfor, da jeg giftet seg i høst, lo av mange av mine venner og sa: «Ikke se på din gode helse, du kan overleve tre somre som en ekte mann.» Sikkert nok, den første sommeren av ekteskapet mitt var virkelig plager, spesielt da jeg var sammen med min kone, oppfylte jeg virkelig buzzword: smerte og lykke.

hva du skal spise etter den mest forferdelige lidenskap samleie mellom menn og kvinner? (Informasjon)
Så, med en kone ferdig huset, jeg vil komme opp med avkjølt drikke overstadig drikking, kjørte kona raskt å blokkere at å drikke kaldt ting som er skadelig for kroppen etter samleie, etter nøye avfall Sengen fungerer. Jeg er tvilsom, er det virkelig sant at du
eksperter svarer 😕 Denne uttalelsen er uvitenskapelig. De fleste som sier slike ord mangler seksuell kunnskap, og derfor tenker på denne absurde uttalelsen.

også ta hensyn til kosthold på forhånd: den berømte amerikanske seksuell medisin eksperter påpekte at kaffe en viss innflytelse, mengden av gunstig overdose er skadelig.
Forrige1234Neste

10 jul 2019

Disse spisevaner er utsatt for kreft, gjør du det hver dag?

I dag, & ldquo; anti-kreft & rdquo; blitt et tema alle er opptatt av, men hvordan kan vi mest effektivt & ldquo; kreftfremkallende molekyler og rdquo ;? Blokkerte utenfor våre kropper det nylig, Massachusetts General Hospital og Harvard University av de 13,5 millioner menneskene forskere studie fant at faktorer som kan føre til kreft, andelen av livsstilsfaktorer, kosthold, røyking og mosjon står for 20% til 40%. ! ?? Derfor, noen eksperter sier at de fleste kreft er å spise ute, da, hva slags kosthold er lett å hvordan folk bør kreft oppdagelse og forebygging av kreft det

01

Sugar – mer enn 25 gram farlig

Noen sier at sukker vil & ldquo; ernære & rdquo; kreft, selv om denne påstanden er ikke nøyaktig, høy-sukker diett er ikke relatert til kreft. Svenske forskere hadde 80.000 mennesker ble fulgt i opptil ni år, fant at overdrevent inntak av sukker, søte drikker, syltetøy og annen mat vil øke risikoen for kreft i bukspyttkjertelen.

Å spise sukker kan forårsake mye insulinrester, noe som forringer øyfunksjonen og blir en av de mulige faktorene for kreft i bukspyttkjertelen. Forskerne ved MD Anderson Cancer Center tidligere i år funnet ut at et typisk vestlig kosthold, kan mye av sukkerinntak øker risikoen for brystkreft og risikoen for kreft metastaser til lungene.

Verdens helseorganisasjon anbefaler at daglig inntak av sukker kontrolleres innen 50 gram, helst ikke mer enn 25 gram.

02

hot –65 grader temperaturen er kreft

kinesere, særlig ta hensyn til spise & ldquo; hot & rdquo;, men en ny studie utgitt av IARC Det er indikert at drinker med en temperatur over 65 ° C (som kaffe, te, etc.) kan forårsake esophageal cancer.

Dette er fordi den varme mat vil skade esophageal mucosa, langvarig spise varm mat, slimhinner gjentatte ganger utsettes for kroniske skader, kan det føre til kronisk betennelse, og dermed øker sannsynligheten for kreft.

03

lat – spise fast food en gang, vondt når

Mange mennesker for lat til å lage mat, liker å spise skinke, pølser og andre bearbeidede matvarer, samt personer Det er vanlig å spise ute, noe som lett kan føre til overdreven inntak av olje og salt, noe som medfører risiko for kreft.

Det er en vanlig praksis for mange å spise varme måltider og spise dem, men resterene har ofte risikoen for kreftfremkallende nitritt.

Spis mat til tiden, kvantitativt, spis fersk mat, prøv å ikke spise rester. I tillegg vil for lat til trening øke risikoen for kreft.

04

syltet – syltede produkter å ikke spise unik

tørket fisk, fiskesaus, bacon, pølse, pickles og andre bevart mat smaken, men slik matvarer ofte inneholder store mengder nitrat, nitritt kan bli omdannet til magen, blir maten kombineres deretter med aminet til amin nitritt, ekstremt kreftfremkallende, forårsake mage, tarm, bukspyttkjertel og andre fordøyelsesorganer cancer Sjansene stiger.

En av American Institute for Cancer Research og World Cancer Research Fund publisert en felles rapport viser at å spise bacon og andre bearbeidet kjøtt øker nedre del av magen kreft (for eksempel i kolorektal kreft) risiko.

Å spise 50 gram behandlet kjøtt om dagen vil øke risikoen for å utvikle magekreft med 18%. De fleste av disse bearbeidede kjøttene er laget av beting. Folkhelse leger Den nyeste og mest profesjonelle helsekunnskapen, anbefales å spise ferske grønnsaker og kjøtt så mye som mulig for å redusere inntaket av syltet mat.

Forrige12Neste

10 jul 2019