Spis litt lett soppdrink appetitt

varme dager for mye for folk, som ikke bare ubehagelig, men også lett å tap av appetitt, denne gangen for å spise mer lys er nødvendig, anbefaler vi et lys, Malabar spinat.

Nanjing to påfølgende & ldquo; sauna dager & rdquo; for mye for folk, som ikke bare ubehagelig, men også lett å tap av matlyst, er nødvendig denne gangen for å spise mer lys, bare en oversikt over friske grønnsaker sopp anbefale det til alle, Prisen per kilo er ca 3 yuan.

sies sopp retter navn, et argument fordi det etterlater omtrent sirkulær, hypertrofi og slimete, som sopp, en annen måte å si det smaken duft, slik som å spise skarpe sopp tygge skip forfriskende. Selv om smaken øynene som ser, men maten næringsstoffer sopp er udiskutable, det ble innført, er det kalsium, jern og andre elementer innhold svært høy, i tillegg til proteininnholdet er litt mindre enn utsiden Amaranth, amaranth og andre prosjekter sammenlignbare. Varme, avgiftning, Hua Chang, Medicinal kjøleeffekt, nyttig for behandling av forstoppelse, diaré, byller, hevelse, hud inflammasjon og andre sykdommer. Ikke bare det, sopp Cai Cai Ye Zhongfu inneholder en slim, har en god anti-kreft effekt.

[Dagens oppskrift] flere smaks Malabar spinat

Ingredienser: Malabar Spinat 200 gram, 50 gram tare, 50 gram vann, fett vifter, en rød pepper, kokt sesam mengde. 15 g spiselig olje, sesamolje 1 ts, merket 1 ts 1 ts pepperolje, soyasaus 1 ts sesam 1 ts, 1 ts eddik, en teskje salt, 1/2 teskje sukker, MSG 1/2 ts.

praksis: 1 for å fremstille lukt juice: sesam fuktet med olje, da saltet, soyasaus, sukker, eddik, sesamfrø, olje, pepper olje, og bland godt inn i MSG. 2, svampeskålene for å rense, fjern de gamle ribbene kuttet. 3, tare vasket, plassert i kokende vann for å grønn av, og deretter drenert og deretter kokt vann renne kokende vifte utladning. 4, rød pepper vasket og strimlet. 5, sette bunnpannen, gryte, hell sopp stek grønnsakene, og hell tare, vifter og chili, toppet med lukt juice, bland godt og server.

Leave a Comment