Dette kopp kokt vann kan hjelpe

Originaltittel: dette kopp kokt vann kan hjelpe

kokt vann må ikke bare menneskeliv, samt healing magi. Ønsker å forebygge og behandle følgende 9 sykdommer, trenger du ikke se en lege for å ta medisin, så lenge en kopp kokt vann, kan du enkelt løse problemet.

1, hjertesykdom: leggetid kopp livets vann

Hvis du er en dårlig hjerte, kan utvikle vane et glass vann før du går til sengs, noe som kan hindre sårbare i tidlig morgen, som angina, En sykdom som hjerteinfarkt. Sykdommer som hjerteinfarkt er forårsaket av høy blodviskositet. Når en person sover, går vannet i kroppen tapt på grunn av svette, noe som fører til at blodet i blodet reduseres, og blodets viskositet blir høy. Men hvis du drikker et glass vann før du går i seng, kan du redusere blodets viskositet og redusere risikoen for hjerteinfarkt. Så en kopp vann før du går til sengs, men et glass liv.

2, fargesteder: en kopp kaldt hvitt om morgenen

Mange har hørt at å drikke et glass vann om morgenen er bra for kroppen. Noen mennesker drikke saltvann, noen mennesker drikke honning vann, er det folk å drikke brus bleking, til slutt hva du skal drikke vann er den beste? Metabolisme av menneskekroppen gjennom natten, kroppen av avfall trenger en sterk ekstern rolle i å hjelpe til å skille ut, ingen sukker og Næringsstoffets kulde er best! Hvis det er sirup eller vann fylt med næringsstoffer, vil det ta tid å forvandle seg i kroppen, og det kan ikke vaske kroppen vår raskt. Derfor er en kopp med klart kokt vann om morgenen en oppskrift på avgiftning.

3, kaldt: Drikk mer vann enn vanlig

Hver gang en kald, vil du høre legene griner :! & ldquo; drikk rikelig med vann ah & rdquo; setning bestillinger Det er det beste reseptet for kalde pasienter. Fordi når folk, når en feber, kroppen for egenbeskyttelse funksjon av responsen selv kjøling, så vil det være svett, kortpustethet, hud, økt fordamping av vann for å fremskynde metabolske ytelse, så må du legge mye vann Kroppen vil også ha en tørstig ytelse. Drikker mer vann fremmer ikke bare svette og vannlating, men forenkler også regulering av kroppstemperatur, noe som forårsaker rask utskillelse av bakterielle virus i kroppen.

4, magesmerter: grøt & ldquo; vannforbruk & rdquo;

folk som har mageproblemer eller føler urolig mage, kan du ta grøt & ldquo; vannforbruk & rdquo; tiltak. Grøt temperaturen oversteg 60 ℃, vil dette gi et gelatineringstemperaturen, varme Teng grøt Ruannen inngang etter Xiadu meget lett å fordøye, er det egnet for menneskelig konsum, gastrointestinalt ubehag. Den store mengden vann som finnes i grøten, kan også smøre tarmene effektivt, vaske skadelige stoffer i magen og bære dem jevnt ut av kroppen.

5, forstoppelse: vann puste

Enkelt sagt er det to årsaker til forstoppelse: krakk legeme det er mangel på vann, to andre organer ingen intestinal utskillelse kraft . Den første må finne årsaken og drikke mer vann hver dag. Sistnevnte trenger å drikke rikelig med vann og svelge raskere, slik at vannet når tykkelsen så snart som mulig, stimulerer tarmbevegelser og fremmer tarmbevegelser. Husk, ikke drikk den med en liten munn, så vannet er sakte, og vannet absorberes lett i magen og forårsaker urinering.

6, kvalme: oppkast med saltvann

Situasjonen med kvalme er komplisert. Noen ganger er det et beskyttende svar på å spise dårlig mat. I en slik situasjon, vær ikke redd for å kaste opp, fordi å spytte ut skitne ting kan gjøre kroppen din mer komfortabel. Hvis du føler deg spesielt vanskelig å spytte ut, kan du bruke lett saltvann for å indusere oppkast, lage en kopp lett saltvann og legg det på hånden, og drikk et par munnfulle for å få smussene spyttet ut. Etter oppkast kan du bruke saltvann til å gurgle, noe som er en enkel anti-inflammatorisk effekt. I tillegg er behandling av alvorlig oppkast etter dehydrering, lett saltoppløsning også et godt supplement, kan lindre pasientens svakhet.

7, fedme :! halvtime etter måltidet drikke litt vann

Noen mennesker har en slik absurditet, ikke drikke vann for å gå ned i vekt nå medisinske eksperter kan tydelig fortelle deg: Dette er en feil tilnærming. Hvis du vil gå ned i vekt uten å drikke nok vann, kan kroppens fett ikke bli tilgitt, og vekten din vil øke. Mange kjemiske reaksjoner i kroppen utføres ved bruk av vann som medium. Vann er nødvendig for både fordøyelsessystemet og endokrine funksjoner i kroppen. De giftige stoffene i metabolittene elimineres med vann. Riktig drikkevann kan unngå gastrointestinale sykdommer. Du kan drikke litt vann etter en halv time med å spise for å styrke kroppens fordøyelsesfunksjon og hjelpe deg med å opprettholde kroppen din.

8, søvnløshet: varmtvannsmassasje er en kraftig beroligende

Menneskekroppen går gradvis inn i marerittstaten er en prosess med nedgang i kroppstemperaturen. Et varmt miljø er avgjørende for miljøkrav som er egnet for menneskelig søvn. Som et varmt bad før du går til sengs og føtter med varmt vann, kan det gi en varm ytre miljø å gjøre opp for ubehag forårsaket av hypotermi, oppfordret dem til å sove. Det er verdt å nevne at vann har en unik massasjeeffekt på kroppen. Den milde, milde og fuktighetsgivende effekten er det beste beroligende og beroligende middel.

9, irritabilitet: en mye vann

Dersom persons mentale tilstand og fysisk funksjon knyttet sammen, er det et samlingspunkt for kontakt mellom de to artene er at hormoner. Enkelt sagt, hormoner er også delt inn i to typer: en som produserer nytelse og en som produserer smerte. Endorfiner produsert av hjernen kalles «lykkelige hormoner», og adrenalin kalles ofte «smertestillende hormoner». Når en person som lider irritabilitet, vil adrenalin surge, men det kan også være den samme som andre giftstoffer som slippes ut utenfor kroppen, er en måte å drikke store mengder vann. Ved hjelp av fysisk arbeid blir adrenalin utskilt med svette. Eller gråte mye, adrenalin blir også tømt med tårer.

Leave a Comment