Sommeravgiftning for å spise disse tre rettene

Nå, hvis munnsår voksende, antall avføring mindre og mindre, huden stadig vokse fra en liten klump, som er kroppen i rask du :! The & ldquo; avgiftning & rdquo; problemet invitere eksperter anbefaler Noen få effektive «detox matvarer», prøv det.

morgen: kaldt eddik sopp

sommer kroppen utsatt for giftig varme, få folk irritabel, heteslag, hvis flere og flere restgiftstoffer, mer enn kroppen byrden excretory funksjon, blir helseplager.

Svampen, kjent som «human scavenger», bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen. Den er rik på kostfiber, som fremmer gastrointestinal motilitet og unngår forstoppelse. Svamp er imidlertid lett å forfalske. Når du kjøper, vær oppmerksom på utvalget av moderat størrelse, ren overflate, glatt, sprø og skjør.

Eddik blandet med sopp er veldig egnet til sommerforbruk. Praksis: den tørre, kalde blærer sopp 3 til 4 timer, og deretter etter boblevaske agaric stilker revet i små biter, legges i kokende vann i ett minutt fjerne, i kaldt vann, avløp igjen . Hell i eddik, tilsett riktig mengde salt, sesamolje, ingefær og hvitløk, hakkede grønn løk og bland godt. Eddik blandet med sopp skarp smak, og forretter, samt rollen fremme blodsirkulasjonen, er det vanlig forstoppelse, kan du alltid spise.

noon: griseblod tofu lapskaus

griseblodplasmaproteiner blir dekomponert i menneskekroppens syre, for å fremstille en avgiftning, tarm dekomponering, lettere å fremme intestinal peristaltikk, fjerning av overskytende Avføringen, for å oppnå virkningen av avgiftning. Svinblod inneholder mange proteiner og hemoglobin, som kan fremme proteinmetabolisme. Den inneholder mer jern og har visse fordeler for personer med anemi.

Svinekjøttblodstegt tofu er en veldig god tallerken. Tilnærming er svært enkel, blod, inn i vannet lapskaus tofu skåret i små biter, og deretter sette en viss mengde av salt kål, noen få dråper sesamoljepanne når. Denne parabolen har lite fett og smak. Videre kan kombinasjonen av vegetabilsk protein og animalsk protein også forbedre proteinutnyttelsen.

Eksperter husker at når du kjøper grisblod, må du velge en jevn, fleksibel overflate, lys rød farge, ingen lukt. Hvis det er lett å bli sint, kan du velge anda blod, fordi anda blodet er kult. Personer med gikt og hyperurikemi kan ikke spise mer.

Forrige12Neste

Leave a Comment