Carrefour ble utsatt for giftig oljefisk som blekksprut til salg

& ldquo; i Carrefour for å kjøpe baby torsk, viste seg å være fet fisk, er klassifisert som giftige arter i Europa, er å forby oppføring av & hellip; & hellip; & rdquo; for noen dager siden, slik hurtig informasjon gjengitt på microblogging, selv Mai også stjerne Bo sa datteren hadde spist som utga seg for torsk fiskeolje, & ldquo; jeg endelig forstår hvorfor en måned siden datteren hans liksom trukket ut en haug av olje, laboratoriepersonell oppdaget ekskrementer full av fett, alle Kan ikke forstå, jeg måtte konkludere at datteren min hadde stjålet olje og hadde spist oljefisken som lot seg å være en blekksprut. & Rdquo; selv om Carrefour insisterer sine råvare systemer bare tillate salg av torsk, og er aktivt kontakt med mikro-Bobo viktigste, å gjennomføre revisjon testing, men på den delen av supermarkeder og restauranter med fiskeolje som utga seg for innhold torsk for berømmelse og formue, eller bli en dag Hotte emner på nettet.

I denne forbindelse, visedirektør ved Shanghai Food Safety Office-sa venner sa & ldquo; fiskeolje & rdquo; er en torsk, selv utsatt for å forårsake diaré, Hua Chang, men ikke uspiselige, har det ikke blitt Det er inkludert i omfanget av statens forbudte operasjoner.

Det er rapportert at USA hadde i 1990 embargo av fisken, den japanske helse-, arbeids- og velferds også sette fiskeolje som en & ldquo; & rdquo;, giftig fisk importforbud. I denne sammenheng har mange netizens, inkludert Ma Yi, reist spørsmål om hvorvidt landet burde pålegge restriksjoner og tilsyn med inntak av blekksprut i markedet.

Leave a Comment