Se opp! Kvinner må ikke drikke disse 5 slags vann

Kvinner må ikke drikke disse 5 typer vann (Oriental IC /for kartet)

1, lang sett med kokende vann

Koking vann i lang tid Senere nedbrytes det nitrogenholdige organiske stoffet kontinuerlig til nitritt. Spesielt for kokende vann som har blitt lagret i lang tid, er det uunngåelig at det er bakteriell forurensning. På dette tidspunktet blir nedbrytningen av nitrogenholdig organisk materiale akselerert, og produksjonen av nitritt er mer. Etter å ha drukket slikt vann, vil kombinasjonen av nitritt og hemoglobin påvirke oksygentransportfunksjonen i blodet.

Derfor er det gjenværende vannet som kokes mange ganger i termosene i mange dager, og det vannet som har kokt lenge på ovnen, har forandret sammensetningen og kan ikke bli full. Du bør drikke vann som kokes i ikke mer enn 24 timer.

I tillegg bør ikke alle typer rent vann og mineralvann i flasker og trommer lagres for lenge. Store flasker eller fat rent vann og mineralvann bør ikke forbrukes i mer enn 3 dager.
Forrige123Neste

Leave a Comment