Spiser du ikke varm pott? Legen lærer deg å spise og ikke spise fett

Vi alle elsker å spise hot pot i vinter, sesam kylling, men også slutten på julen, nyttårsaften, kinesisk nyttår og andre festivaler, middag å spise for mye, altfor lett å få fett! I tillegg til overvektige diabetikere ugunstig, det har en tendens resulterer i blodtrykk og forhøyet kolesterol, pluss kaldt vasokonstriksjon, frykter føre til hjerneslag og hjerteinfarkt! endokrinolog for folk å spise hot pot, suppe, ingefær duck, ikke lære deg hvordan du kan spise for å fete!

ifølge statistikk over en vinter ned, vi kan øke den gjennomsnittlige vekt 2-5 kg, mens Tichongzengjia øke insulinresistens i kroppen, noe som fører blod sukker til å stige. Diabetes minst en gang hver tredje måned for å sjekke glykosylert hemoglobin for å vurdere siste glykemisk kontroll situasjon, og etter en stor ferie, verdi ofte vil stige 1-2.

Men taiwanske favoritt tonic i vinter, den kinesiske Lunar New Year er også uunngåelig spise mat, til slutt hvordan å balansere sunn mat?

Taipei City Hospital Charity Hospital District Seksjon for endokrinologi og metabolisme Zhang Jun rustning lege sa at regelmessig inntak av vinteren tonic Shiquandabutang, Angelica duck eller ribbe, sesam kylling, ingefær and, etc., hovedsakelig kjøtt-baserte lapskaus lage supper. Disse kosttilskudd inneholder høykvalitets proteinkilde har liten effekt på blodsukkeret, velger du bare på lavere fettinnhold på nettstedet, fjerner det ytterste laget av huden før den kokes, men mer vekt, faktisk ikke kan skade helse tonic.

, Zhang juni rustning for å minne leger, på grunn av den høye varmesesamolje og ris vin pr enhet, vil det ikke ved et uhell svelges for mange kalorier, som resulterer i økt kroppsvekt og dyslipidemi. Derfor anbefales det å legge til litt sesamolje og risvin, bare krydder, unngå å bruke for mye.

I tillegg har de fleste tonic supper med nudler eller ansikt, og disse tilhører stifte stivelsesholdige rotfrukter hele korn, vil trolig føre til økning i blodsukker matvarer. Hvis bare suppe nudler, for å oppnå en følelse av metthet, spiser mer stivelse vil være ekstra, anbefales det må være grønnsaker, øke metthetsfølelse og sunn.

Om vinteren liker alle alltid å spise tykk suppe, karri, suppe og andre matvarer som er klissete og sizzling. Men disse matvarene for å forme en sterk smak av tykk, tilsett også tilhører klassen av maisstivelse og potetstivelsespulver, vil varmen øke betydelig, vil føre til økning av blodsukker hos diabetespasienter.

I tillegg har mange mennesker som en bolle med suppe i vinter sent på kvelden, men vet ikke røde bønner, grønne bønner, lotus frø, taro, søtpotet stivelse er, pluss brunt sukker, sukker, sukker eller smakstilsetning, spise en liten skål med sukker Bare brast bordet. Zhang Jun rustning leger råder, klebrig ris baller er også en høy-kalori representanter, små eller store scampi dumplings 10 4 kalorier tilsvarer en bolle med ris, må sukker Venner være spesielt forsiktig.

Hot Pot er den mest populære maten i vinter, mye misforståelse at diabetikere ikke kan spise hot pot, men faktisk Shabu-Shabu, grønnsaker, sopp, tofu kan spise, så lenge unngå bearbeidet scampi, pot bruke mindre olje Suppe, tynt salt soya saus uten sand te saus, sukker venner kan også spise hot pot.

Hvis du vil håndtere vekten din riktig, kan du nå bruke mobilappen din godt. Taipei City Government tilbyr gratis vektkontroll program nedlasting, lett å ta en sjanse til å fullføre dietten, kalorier vurdering og Sports Management, som også gir en rekke ernæringsmessige informasjon og mat kalorimeteret, vinter vektkontroll våpen.

Zhang juni rustning for å minne leger, seks måneder dersom økningen i kroppsvekt på mer enn 10%, må vi vurdere muligheten for endokrine lidelser forårsaket, for eksempel hypotyreoidisme eller Cushings sykdom, endocrine og metabolisme divisjon skal være å søke behandling, gjør Overtro mellom resepter og diettpiller, for ikke å forsinke behandling, bruke penger og skade.

I de senere årene, er det mange nye legemidler kan bidra til å kontrollere vekten, hvis overvektige mennesker har problemer, kan du ta opp med dietten på hverdager, til endokrine og metabolske Branch for behandling, en fullstendig evaluering av lege, for å utelukke Mulige sykdommer, kombinert med livsstilsjusteringer og medisiner, kan lett føre til vinter uten fett.
zh-CN»],null,[1],zh-TW»]]]

Leave a Comment