Hvilken frukt spiser du i høst? Spis mer varme frukter i høst for å være sunn

Zhongda Hospital, Sørøst-universitetet, Dr. Liu Zhigang innføre kinesisk medisin, kinesisk medisin observert av langsiktige menneskelige helseeffekter av frukt, vil frukten oppsummeres i tre kategorier: kaldt klasse, varm klasse, Gamping.

Tidlig høst nærmer seg, folk kan spise jujube, hagtorn og så videre & ldquo; varm og rdquo; frukt.

Jujube er søt og varm. Kan være påfyll av milt, nærende nervene, egnet for svake blod, sykdom, postpartum fysisk svake og eldre forbruk. Hawthorn varm Pickle Gan, kan Jianpixiaoshi, den blodsirkulasjon, søt varm og kumquat, Kaiweixiaoshi, qi og slim, Chest stagnasjon. Begge kan fordøyelsen, er karakteristisk hagtorn at det bidrar til å fordøye kjøtt, men også fremme blodsirkulasjonen, hjelper blodtrykk, lipid kontroll, og kumquat kan leveren qi stagnasjon, det er vanligvis brukt til dårlig humør, lett Folk som har fordøyelsesbesvær, spiser det.

I tillegg har vi kombinert med sin egen grunnlov velge type frukt, kroppsvarme mennesker egnet for kalde frukt, kald kropp av folk for den varme frukter.

Leave a Comment