Forfriskende grønn te hindre Chun Kun

temperaturøkning trinnvis, retur av våren ingen kan folks mentale tilstand fra & ldquo; dvale & rdquo; state utvinning, sier & ldquo; Chunkun mangler høsten lur & rdquo;, Det er veldig vanskelig å bli fanget hele året. Grønn te som en helsedrikk, ikke bare anti-inflammatorisk anti-kreft, som inneholder koffein og polyfenoler er også forfriskende å tvinge våpen i dag for å fortelle deg Iron Chef med grønn te og yoghurt desserter & ndash ;! & mdash; grønn te, grapefrukt yoghurt .

grapefrukt grønn te yoghurt

Ingredienser: 1 kopp yoghurt, en liten grønn te, grapefrukt to

tilnærming:

1, grapefrukt peeling er bra, grapefrukt kjøtt alternative strimlet, kokt vann med en liten mengde av grønn te etter henstand for avkjøling ledig;

2, grapefrukt inn i blanderen, helle litt grønn te er avkjølt, og deretter legge yoghurt, omrørt med en rører spiselig, Du kan også legge til litt honning etter smak.

Cooking Tips:

Mange mennesker gjør sweet spot av grønn te vil bli vurdert når bruken av grønn te pulver, men Iron Chef har å si, selvfølgelig, til bruk av grønn te pulver lage bedre og mer fyldig smak, men grønn te sunn ingrediens i grønn te pulver kjørte ut, men også for å fremme folk drikker naturlig grønn te i stedet for grønn te pulver Oh

ernæring Tips :!

Først kan grønn te være forfriskende lindre trøtthet, mest i kveld egentlig drikke

grønn te er anerkjent verden over som en sunn drikk, det er klart forskning som tyder på at grønn te kan bekjempe kreft. I vårt land, inkludert den berømte West Lake Longjing grønn te, Emei snø knopp, Huang Shan Mao Feng, Lushan sky, Duyun Tippy og så videre. Grønn te er kjent ikke bare kreft, men også forfriskende, for å bekjempe effekten av tretthet, fordi mange mennesker være oppe hele natten å jobbe på den tiden, ikke velger å drikke te og kaffe vil bli valgt. Dette er fordi koffein i te kan fremme menneskelig sentralnervesystemet sentralstimulerende, for å øke spenningen i hjernebarken, spille en forfriskende fordel tenkning, effekten av et rent hjerte. I tillegg inneholder grønn te potente antioksidanter og vitamin C, ikke bare kan eliminere frie radikaler, men også utskiller hormoner mot intens trykk. En liten mengde koffein som finnes i grønn te kan stimulere sentralnervesystemet, øke moralen, slik at grønn te kan nå lindre trøtthet, forfriskende effekten av forfriskende.

Men trenger å bli minnet på at, for de mer følsomme delen av nervøse folk, den beste drikken grønn te om morgenen, ettermiddagen å drikke grønn te kan føre til fortsatt effektene av koffein påvirker søvn om natten. Samtidig, har koffein en vanndrivende effekt, drikker for mye grønn te hvis du bor opp sent på kvelden, under søvn kan føre til stadig urinere, påvirke søvnen effekt. Så drikke en kopp grønn te i morgen før start, kan det sies er det beste valget!

For det andre, mer næringsrik frukt med yoghurt

Vanligvis folk i den kinesiske supermarkedet for å kjøpe yoghurt, men anbefaler at du går Kjøp vanlig yoghurt, ikke vanlig yoghurt ikke øke fordi andre råvarer, er det høyeste proteininnholdet per 100 gram gjæret melk yoghurt kan inneholde et gjennomsnitt på 3,1-3,3 gram protein, er proteininnholdet i yoghurt den beste tiden å kjøpe referansestandard. Men kjøpte vanlig yoghurt å gå hjem senere, kan vi i henhold til sine egne preferanser for å prøve å gjøre frukt yoghurt, frukt er best å velge sesongens frukt, for eksempel våren, kan du velge jordbær, epler, bananer og annen frukt bayberry. trenger, men å bli minnet om at frukten i seg selv inneholder mye fruktose, yoghurt også i ferd med å lage sukker, når det er best å ikke produsere sin egen ekstra pluss sukker, vurdere å bruke en liten mengde honning etter smak, for å unngå overdreven sukker og mer.

Leave a Comment