糯米 桂花 藕 Søt og deilig, god smak

til tidlig vinter, er høst tørr ikke over, det var kaldt bølgeangrep førte til et stort antall av å spise matvarer føre til oppvarming ild tent, kalde vinteren helse tonic er viktig, forebygging av sinte også en viktig sak. I dag Iron Chef lære deg å gjøre en søt og deilig, flat varmen ned som mat & mdash; & mdash; osmanthus lotus ris.

ris osmanthus Lotus

ingredienser: Seksjon 1 Lotus, ris bolle, litt brusflaske osmanthus sukker, sukker, honning, vannmengden

Metode:

1, den vaskes risen dyppet i vann for et barn fjerne og avløp backup, multiple overlapp skrelt standby;

2, multippel kryssende ene etter et kutt, til en stor lotus hullseksjon av vasket ris ble tilsatt langsomt, denne fremgangsmåte er besværlig, kan anvendes for å hjelpe fin ris spisepinner langsomt satt inn i hullet;

3, lotus pakket ris etter kuttet lotus spisshette- tilbake på Oujie og tannpirker lotus to deler er festet sammen,

4, ble potten plasseres lotus rot, i det mengden av vann som tilsettes til soda, høy varme til koking lotus tilberedt;

5, lotus fisk tilberedes, drenert soda vann, passende mengde vann ble tilsatt igjen, og tilsetningen av tre spiseskjeer sukker og en liten mengde av hvitt sukker Osmanthus, lotus rot osmanthus sirup i brannen å koke, snu og koker over middels varme til sprø lotus rot, i denne prosessen kan brukes spisepinner for å pirke av flere kryssende lys lotus overflaten for å bestemme sluttresultatet, men være forsiktig med ikke å bruke for stor kraft for å forhindre utbrudd Avsnittet;

6, lotus fisken ut, etter overføring til en tallerken og la kule skiver, lotus rot og kok en annen pott legge til en liten mengde vann, til tykk honning-lignende saus på lotus rot, og til slutt legge honning Det kan bli spist etterpå.

Dette produktet er søtt og forfriskende, kan forhindre tørrhet og redusere brann, og kan også fjerne kroppen fra kaldt og kaldt.

Nærings påminnelse:

Først, maten mer delikat dampet lotus rot, varme løsning irriterende milt forrett

lotus, også kjent som lotus rot, innfødt til India, ble introdusert i Kina anlegget, lotus rot kan spises rå kan kokes, Li sa: & ldquo; lotusblomster fra stor og flat, den søte smaken av rå mat, matlaging er ikke vakkert, safran vill lotus og lotus rot, rå snerpende smak, er matlaging Weijia. Dette viser om du vil spise rå mat eller tilberedt mat, avhengig av valg. Inneholdende Lotus rot-stivelse, protein, asparagin, vitamin C og oksydase ingrediens, er også meget høyt sukkerinnhold, kan varme rå løsning Xianou irriterende, tørst oppkast; Xianou som vannløse, dets effektivitet enda mer, lotus kokte søt varm, milt forrett, utgjør hjertet, blod, så de viktigste fem indre organer, der fordøyelsen, tørst, væske effekt. Samtidig inneholder Lotus rot et stort antall av vegetabilsk protein, vitaminer, etc. kan også være blod tonic, forbedre immunforsvaret mot sesonginfluensasesongen angrep.

For det andre er oppskriften utvalg av ferske søt lotus

lotus sesonger oppført i sommer og høst i tillegg, om sommeren heter & ldquo; & rdquo;, lotusblomster faller kalt «Osmanthus dufter».

Merk at kjøpet Lotus følgende:

1. gul overflate, brudd hvor det var en duft lukt, bruk av industriell behandles med en syre Lotus ser hvit, lukt Den har en sur smak. Lotus å forme lubben, ikke velg utseendet på ujevn ufullstendig lotus rot, svart eller hvis lukten ikke er anbefalt å kjøpe.

2. Kroppen er tykk og rund, og delen er kort. Den andre delen fra hodeskallenes topp er den beste. Jo lengre avstanden mellom skorpionen og skorpionen, desto høyere modenhet av lotusrotten og den mykere munnfølelsen.

3. Hvordan lotus festival, tips mørere, kan blandes med mat, kan stekes i midten, kan den gamle generalen bli kokt klebrig ris fylt velduftende Osmanthus sukker lotus. Antallet Oujie vil ikke påvirke kvaliteten, for å plukke når du kjøper flere kryssende kort tykk, full modenhet, smaker bedre.

Ved lagring skal bemerkes Lotus rot, Lotus ikke skjære gjennom kan plasseres en uke ved romtemperatur, men har en tendens til å mørkne Lotus rot, delvis borts ansikt bedervelige, til den Lotus rot skjære gjennom skjæringen Dekk med plastfolie og hold den frisk i ca en uke.

Leave a Comment