Ripening frukt er farligere. Disse typer shopping tips er daglige nødvendigheter

(Originaltittel: 4 tips for modning av frukt)

I dag har mange frukter ikke kommet opp i markedet til markedssesongen. På denne tiden må du være oppmerksom på om frukten er modnet. I dag, la oss avdekke metodene for fruktmodning for alle. Kom og lær om det.

modnende frukt skade

Det skal forstås at & ldquo; giftig & rdquo, frukt er i vekstprosessen, overdreven bruk av påminnelser lange element, Cui Hong Su, Expansin, eller lagres i Overdreven bruk av konserveringsmidler, selv bruk av fargestoffer, voksing, bleking og farging, har blitt en alvorlig trussel mot folks helse.

Expert analyse, årsaken til spredning av giften frukt, er den viktigste grunnen til at forbrukerne ofte & ldquo; deres utseende frukt & rdquo ;, & ldquo; hva forbrukerne liker, hva bedriften vil produsere. Vi liker å kjøpe en stor, lyse fargen på frukten, selvfølgelig, noen mennesker matche opp, hvis forbrukerne ikke kjøper fruktene av disse problemene, og lsquo, for falske legemidler og rsquo; oppførsel ville ikke eksistere & rdquo;. For dette formål, byen mattrygghet informasjonsnettverk spesielt satt sammen for å spise 12 typer & ldquo; problem & rdquo; frukt klar for publikum, varsle offentligheten ikke til & ldquo; deres utseende frukt & rdquo;, som ikke gir falsk markedet.

Vanlige metoder for fruktfôring

Fersken: Soaked i industriell sitronsyre. Fersken er gjennomvåt i industriell sitronsyre, ferskenfargen er lyse rød og ikke lett å rote. Denne kjemiske resten kan skade nervesystemet, indusere allergiske sykdommer, og til og med føre til kreft. Halvkokt fersken, tilsett alun, søtningsmiddel, alkohol, etc., noe som gjør den skarp og søt. Hovedingrediensen er aluminiumsulfat, alun, kan langvarig inntak fører til osteoartritt, hukommelsestap, demens, redusert hudens elastisitet og rynker og andre problemer. Hvite fersken er røkt med svovel og det er også et rest av svoveldioksid.

Mango: quicklime og gul. Green Mango gul cover med kalk for å gjøre huden ser glinsende gul, men ikke spise mango smak, det er også problemet med overdreven bruk av konserveringsmidler.

Pære: Den brukes til å gjøre den moden. Bruk pretilin og auxin for å gjøre det for tidlig, deretter blek og fargestoff det med blekepulver og fargemiddel (sitrongult). Den behandlede pearsaften er mindre svak, noen ganger ledsaget av lukt og rancid lukt. Denne giftige pæren har kort lagringstid og er forgjengelig.

Banan: Ripen med ammoniakk. Modnet med ammoniakk eller svoveldioksid, ser denne bananhuden godt ut, men kjøttet er stivt og smaker ikke søtt. Svoveldioksid forårsaker skade på det menneskelige nervesystemet og påvirker lever og nyrefunksjon.

Persimmon: Modning med gjær. Rå persimmoner er modnet med gjær eller modningsmidler, men sødheten av persimmoner er sterkt redusert. Det er også en fruktavler ved fødselen av persimmon Tiba, «en testånd» for å gjøre den rød. Disse kjemikaliene produserer rester som forgifter persimmons.

Jujube: farget med kjemikalier. Bruk kokt vann, uansett hvor mange grønne jujubes bruker kokt vann for å gjøre Lima rødt. Det er også fruktselgere farget med kjemiske flekker, vokset med industriell paraffin, og jujube er forgiftet (YiqiG.Cn).

Longan: Sprøyting av svovel er strålende. Soak med svovelsyre eller sur løsning for å gjøre det lyst. Svovelsyre er sterkt etsende og kan brenne folks fordøyelseskanal. Det er også utsatt for forkjølelse, diaré og sterk hoste.

Forrige12Neste

Leave a Comment