Spiser anemi jujuber? Hva kan du spise for å forhindre anemi?

Anemi er svært vanlig i vårt daglige liv sykdom, spesielt absorberende kapasiteten til eldre fattige, så anemi spise jujube fly det? I utviklingsland, som Kina, jernmangel og jernmangelanemi Vanligvis forårsaket av utilstrekkelig inntak av koststrykejern. Derfor bør det tas hensyn til jerninntak i daglig diett.

Så det er galt å spise blod og jujube, hva skal vi spise for å forebygge anemi? Disse matene er 10 ganger mer effektive enn jujube!

1. Animal liver.

Som svinelever, kyllingelever, andelever, etc., er de rik på hemejern, høy absorpsjonshastighet, egnet for jernmangelanemi eller personer med blodmangel.

Inntak av animalsk lever kan imidlertid forårsake problemer som for mye vitamin A, overskudd av kolesterol og toksiner.

derfor må kontrollere mengden av inntak av 1-2 ganger i uken, og ikke mer enn 100 g, ytterligere prioritet gis fjærfe leveren (for eksempel kyllinglever, and), oppmerksom på at kjøp av råvarer Enten det er trygt og hygienisk, kan du gå til noen store supermarkeder og kjøpe produkter med inspeksjons- og karantene som produseres av kjente bedrifter.

I tillegg skal den grundig tilberedes og tilberedes grundig og spises i små mengder for å sikre mattrygghet.

2, dyreblod.

Som grisblod, andebryst, etc., også rik på høy absorpsjonshastighet av hemejern.

Dyreblod og dyr lever har imidlertid noen sikkerhetsfare, så det er også nødvendig å være oppmerksom på å sikre sikkerhet og pålitelighet av råvarer.

3, rødt kjøtt.

Inkludert svinekjøtt, biff, lam, etc., er de egnet for blod, hovedsakelig på grunn av det høye jerninnholdet og den høye absorpsjonshastigheten av jern.

4, friske grønnsaker og frukt.

Spis mat rik på vitamin C av frisk frukt og grønnsaker, for eksempel frisk datoer, appelsiner, kiwi, hagtorn, grønnkål, blomkål, etc., har også noe av blodet hjulpet, fordi vitamin C hjelper jern konvertering og utnyttelse .

spise dette forebyggelse av jernmangelanemi

ca 1, omfattende rødt kjøtt, animalsk lever, kjøtt, fjærkre og dyr blod, innbefattet 40-75 gram per dag, på størrelse med en finger bredde på ca. 3 ;

to, omtrent 200 til 350 g fersk frukt per dag, tilsvarende 12 vekt mellomstore epler;

3, 300-500 gram per dag av friske grønnsaker, stekt ca. Etter en stor mengde tilberedt, er de grønne bladgrønnsakene best tilberedt i vann og kan brukes til å fjerne noe av oksalsyre og øke absorpsjonshastigheten av jern.

Ironmangelanemi, som vanligvis er forårsaket av næringsfaktorer, kan forbedre symptomene på anemi ved å forbedre kostholdet og øke den rike maten.

Forfatter: Hong utstilling, to nasjonale offentlige ernæringsfysiolog, helse Times, mat og helse, helse magasiner, vitenskap og andre kinesiske medier skribent for mange, «Bare ernæringsfysiologer vet to» redaksjonsrådet.

Leave a Comment