Sunt kosthold: agurk stekt ande tømme lungene og lindre lunger

Noen venner en vinter tett nese er mer alvorlig, for eksempel kortpustethet, ledsaget av hodepine, vil varm og kald temperatur endringer nyse når mer enn et par år som en dag, år etter år tilbakefall påvirker livskvaliteten gjennom hele vinteren. Ikke bekymre deg, faktisk, dette er feil av rhinitt, sier & ldquo; lunge åpnes i nesen & rdquo;, så i dette lære deg å gjøre en condition rhinitt parabolen.

ingredienser: Agurk to ande bryst 200 gram salt, hvitløk, sukker, maisstivelse lite

tilnærming:

1. agurk eller kuttet i små biter, før med et lite salt beiset, skylles med kaldt vann før stekt, så vil det være mer sprø,

2. and bryst skiver eller butoksy, med salt, maisstivelse marinert stå 10 minutter;

3. varmepanne sette litt olje, tilsett hvitløk til duftende, tilsett 2 and bryst Øse 7 modne Sheng;

4. sette litt varm olje inn i skålen 1 agurk steke, helt over i and bryst 3, tilsett litt sukker økning smak;

5. yngel overføring til en plate 3 minutter.

Denne retten er egnet for vinter rhinitt og den høye forekomsten av lunge Huo venner

OBS:

Først en rennende nese og tett nese å dele vinter kulde og varme grunnlov regel

rhinitt refererer til betennelser i neseslimhinnen, det viste lunger eller ødem, tett nese, rennende nese strømning av vann, kløende nese, irritasjon i halsen, hoste og andre symptomer. I den kinesiske syn rhinitt er det fordi DLS, ute av stand til å motstå invasjonen av onder, manifestert gjennom nesen lokalt. Det finnes en rekke poengsystem, trykker du bare på grunnloven i dag delt inn i to kategorier: varmt og kaldt rhinitt rhinitt to slag. Når den dominerende vind varm, tørr nese viste rhinitt, nesetetthet, tårene strømmet sky, selv neseblod, sår rå nese, turbinate hypertrofi, når det er kaldt dominant, manifestert som rhinitt nesetetthet, rennende, nysing. Derfor, før behandling rhinitt, må du skille mellom hvilke grunnloven er kaldt er varmt jobb.

For eksempel er det noen venner, liker å spise hot pot i vinter, vanligvis ikke kjøtt ville ikke være fornøyd, spiser rødt kjøtt (for eksempel svinekjøtt, oksekjøtt, lam, etc.), noe som resulterer i en brann i vivo lunge, er veldig opptatt og innenfor den imaginære, mage brann som det er intern, en kjølig vinter, & ldquo; kald onde & rdquo; nytte av smutthull inn i kroppen, noe som er eksterne. Så lider nese ble en sau, måtte du komme hele protester diett & ldquo av tett nese, rennende nese, nysing og så videre, misbruk og rdquo;. Derfor bør disse vennene umiddelbart «sette det røde kjøttet og spise grønnsakene». Det er å spise mer kald mat, spise mindre varm mat.

For det andre, agurk kald dukke ned som varme lungene

agurk kald mat i kinesisk medisin, søt, kulde, mage, tynntarm, ja. I smak, saftig skarp agurk, søt saft, aroma og deilig; ernæring, som inneholder proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer, cellulose og kalsium, fosfor, jern, kalium, natrium, magnesium rik ingredienser. Spesielt tynn agurk inneholder cellulose kan redusere kolesterol og triglyseridnivåer, fremme intestinal peristaltikk, akselerere utskillelse av avfall, til å forbedre menneskets metabolisme. Veldig egnet for venner med kald kroppsbygning.

Og kinesisk medisin mener at anda kjøtt er søtt, salt og litt kult. Milt, mage, lunge, nyre, protein, fett, kalsium, fosfor, jern, niacin og vitamin B1, vitamin B2, derfor Ziyinqingre, milt og mage, vann svellende virkning, som er innrettet til å Tilberedning, dekoktering eller tilberedning.

for å legge til en påminnelse:

1. kald rhinitt pasienter kan ikke spise denne retten, kan være oksekjøtt, svinekjøtt og annet rødt kjøtt i stedet.

2. varme rhinitt pasientene å spise mer grønnsaker, frukt, spiser varm mat til rødt kjøtt, krydret, etc. kur.

3. daglige kosthold bare bistå condition, for ikke å plassere utilbørlig tillit, hvis ubehag, kontakt lege umiddelbart.

Leave a Comment