Hvordan spiser vi 冬天 om vinteren for å maksimere ernæring

Det var opprinnelig en tallerken i høst og vinter, og det er nå på bordet av folket. Vinter lotus rot provinser, kommuner og menn av bokstaver kan ikke hjelpe, men husker den vakre lotus dammen, og dens ernæringsmessige verdi har også vært gammel mat helse leger blir respektert. Xiao Bian sammen i dag for å finne ut hvordan du gjør høst og vinter lotus ernæring og tjene hjemmet.

Hvordan spise om vinteren for å maksimere ernæring (datakart)

Spis også frø?

er rhizomatous Lotus Lotus utbulet parti, et kort sylindrisk form, kappen tykk, glatt off-white eller sølv, hvit indre, forstørrede sentrale parti seksjon, er det flere stykker av forskjellige porestørrelser, anordnet rundt Symmetrisk, kroppen er tung, skarp og øm.

dyrket i Kina forbruk av Lotus rot, kan deles inn i to kategorier: Den første kategorien er med den type Lotus. Rhizomes mer hypertrofi, hud hvit, sprø kjøtt, søt, høyt utbytte, liten knute Lotus;

Den andre kategorien er en Lotus seed, Lotus liten, kjøttfulle svakt grå dårlig kvalitet, Men resultatene er mange, hovedsakelig å samle lotusfrø.

Som grønnsak brukes den hovedsakelig til matlaging. I henhold til den bestemmelse, per 100 gram spiselige del inneholder 2,3 g protein, 0,1 g fett, g karbohydrater 18,1, 18 mg kalsium, fosfor 51 mg, 4,4 mg jern, og vitamin B, og vitamin C.
Forrige12Neste

Leave a Comment