Ta hensyn til innbyggerne i kinesisk nyttår diett nøye velge spiselig olje

I dag, folks levestandard bedre, hver nyttår, ble hovedpersonen i fjørfekjøtt på bordet, alle typer retter fargerike, blendende, men i en Samtidig har de fleste innbyggere forsømt helsemorderen og mdashen som er skjult i den festlige atmosfæren, og overdreven matolje. Eksperter minnet publikum, nøye velge diett spiselig olje under Spring Festival!

På festbordet, rike retter, alle slags mat å spise et par biter å spise, og de fleste mennesker ikke spiser stift mat, de fleste av dem ikke-stift mat Det er laget av steking og steking, så festivalen er mer utsatt for overdosering enn vanlig.

kinesiske Nutrition Society of eksperter anbefaler: Hvis et måltid med for mye olje, kan det være symptomer på fordøyelsesbesvær, svimmelhet, oppkast, hvis langsiktig overdreven spiselig olje, vil ikke bare føre til vektøkning, men også indusere mer enn sykdommer, slik som høyt kolesterol, fettlever, koronar hjertesykdom, høyt blodsukker, og så videre; olje dosering kan også føre blod inneholder for mye fett og kolesterol vil stoffet akkumuleres over tid i karveggen, hindre normal blod Sirkulasjon, til slutt cerebral trombose eller kardiovaskulær sykdom på grunn av trombose.

Det kan sees at overdreven forbruk av spiselig olje er ekstremt skadelig, så folk bør være forsiktige når man velger spiselig olje. For tiden er ulike typer spiselige oljemerker på markedet varierte og prisene er forskjellige. Ulike merker av spiselige oljer med ulike spesifikasjoner gjør det umulig for forbrukerne å starte.

reporter besøkte flere supermarkeder fant at olivenolje importert av de fleste forbrukere, men oliven oljeprisen er høy, så mye folk utenfor.

I tillegg til den vanlige korn matolje stekeolje, jordnøttblandingsolje, fiskeolje også dukket opp kokeolje, olivenolje og solsikkeolje er & ldquo; & rdquo,, fusjon og reorganisering av mange slag. Disse matolje eksistere i produktnavnet identifikasjon, blandingsforholdet og ernæringsmessige verdien av definisjonene er mange & ldquo; uforklarlig & rdquo; sted, noe som forårsaket en mye forvirring til forbrukerne. Visepresident i den kinesiske Korn og oljer Association grenen olje WangXingGuo uttrykte håp om at den nasjonale standard matolje markedet så snart som mulig, og for å regulere bransjen stokke.

I dag, fortsatt den største tradisjonelle peanut oljesalg, fordi peanut næringsrik og deilig, men lett å spise peanøtter smak korrupsjon, som fører til overdrevent inntak av matolje.

Med forbedring av folks helsebehov, spiselig oljeindustrien, de store merkene har gjort mange forsøk, i august 2012, Shandong-store vegetabilske oljer, Ltd i det innenlandske første innovasjon utviklet en ny generasjon av stor drage Jordnøttolje, som en ny type drivstoffeffektiv spiselig olje, kom inn i markedet og fylte gapet på hjemmemarkedet.

før matlaging, når de fleste av familien, for å skape en festlig atmosfære, bare jakten på farge og smak av rettene, sette helse på andre plass. Nå peanøttolje, kan vi møte etterspørselen etter ferie retter for å sikre at fargen på retter som er full, myk smak, men også halvert mengden spiselig olje. Derfor har drivstoffeffektiv og sunn matolje utvilsomt blitt førstevalg for forbrukere hjemme og gaver.

Med forbedringen av levestandarden, blir konseptet med spiselig olje for kinesere gradvis forandret til en sunn. Påminn alle at det er best å spise alle slags matolje, og helsen til beboerne er roten til Spring Festival-gjenforeningen.

Leave a Comment