Hvordan Meld deg på Delta Dental i California

Delta Dental er den største dental forsikring leverandør i USA og opererer i alle 50 delstater, samt Washington, DC, og Puerto Rico. Mens Delta Dental-forsikrede pasienter som er forsikret gjennom sine arbeidsgivere opererer gjennom lokale eller regionale Delta agent, er alle privat forsikret individers valg holdt gjennom Delta Dental of California. Det er to plan alternativer for å melde deg på Delta Dental of California, med en gjennomsnittlig pris på $ 8 per måned. Instruksjoner
en

Logg inn på Delta Dental hjemmeside og velg "California" fra drop-down menyen på venstre side av skjermen, som tar deg til en side som vil tillate deg å velge mellom individet og familien planer eller gruppe innmelding planer. Klikk på linken som passer dine behov. Etter å ha klikket på hver link, velg "California" igjen fra drop-down menyen på venstre side av skjermen, som vil ta deg til en side som beskriver de ulike tannhelsepersonell planer tilgjengelig.
2

Velg avtalen som passer best til dine tannpleie behov og klikk på "melde online"-knappen på sentrum-høyre del av siden, som tar deg til en side som beskriver de årlige kostnadene av planen. Per mai 2011, den enkelte planen koster mellom $ 80 og $ 91 i året, og noen planer som involverer forsørges koster mellom $ 130 og $ 217, avhengig av hvor mange andre du vil ha på planen. Det er også en engangs $ 10 innmeldingsavgift.
3

Klikk på "melde"-knappen under prisen oppføringen for plan du ønsker å kjøpe, som tar deg til en side å angi en megler nummer, hvis en megler hjalp deg, og en tannlege anlegget tall fra en gitt intern søkemotor for Delta Dental-godkjente tannleger. Skriv inn denne informasjonen og klikke på "fortsett" for å gå til betalingssiden.
4

Skriv inn din betalingsinformasjon og personlig informasjon for deg selv og dine pårørende, eventuelt på betalings-og informasjonsformidling side. Godtar vilkårene og betingelsene for kjøpet og laste ned en kopi av kvitteringen. Du kan også velge alternativet for utskrift og signering av bestillingen og sende det til Delta Dental og mottar en kvittering for din plan kjøpet i posten.

helse

· Hva er Botox Cosmetics og hva er dens bivirkninger? 
· En effektiv plan for å hjelpe deg å få muskler og miste fett samtidig 
· Viker Tannkjøttet 
· Ikke invasiv behandlinger For Isjias Pain 
· Tips for kvinner på lår Øvelse 
· House Spa Beauty 
· Naturlige måter å redusere hukommelsestap og forbedre din hukommelse ferdighet…
· Kombucha Tea The Elixir Of Life 
· Depresjon Ledelse ved hjelp av infrarød sauna 
· Alt du trenger å gjøre for å holde tennene friske