Hva Materiale på en madrass vil forhindre Bed Bugs?

According til "Bugs Uten Grenser Survey" av pest-kontroll fagfolk, "bed bugs er den vanskeligste pest å behandle." The 2011 Undersøkelsen avslørte også at bed bugs blir rapportert i sykehus, sykehjem og barnehager, i tillegg til kontorbygg, kinoer, tog, drosjer og busser. Spredning av insekter som suger blod har skapt både oppmerksomhet og alarm som amerikanere søker etter måter å hindre angrep. Har Spark dette en ide?
Madrass Cover Effectiveness

Michigan Department of Health anbefaler å bruke en glidelås madrass cover for den boksen fjærer og madrass. Avdelingen sier at madrassen dekker merket "støv midd bevis" eller "hypoallergenic" vil stoppe nye bugs fra bebor toppen av madrassen, og felle eksisterende bed bugs i madrassen. Men siden glidelås delen av dekslet har et lite hull, dekker denne delen med et stykke tape for å unngå feilene fra krypende gjennom den.
Madrass Cover Ineffektivitet
< p> Ikke alle er en forkjemper for å bruke madrasstrekk å hindre veggedyr. MSNBC sier at madrass dekker ikke sjanse til å hindre veggedyr siden de lett kan klatre opp på toppen av dekselet, og de kan også gjemme seg i andre deler av sengen og ramme. Men er enig i området at hvis du allerede har seng bugs, kan en madrass cover fange feilene under det, som de ikke kan tygge gjennom dekselet.
Andre problemområder
< br>

The University of Nebraska fremmer bruk av glidelås madrasstrekk som er tett tillukket. Men universitetet advarer også at senger er ikke de eneste områdene hvor veggedyr samles. De kan også bli funnet i områder nær sengen, for eksempel i sengen møbler, klær skap, telefoner og bøker. I tillegg kan de krype inn sofaer som ofte sov på, og samler seg nær kanten av tepper og langs vegger.
Hvis du har Veggedyr

Bortsett fra encasing madrassen din, sørg for å vaske sengetøy i varmt vann, og tørk den på varme innstillinger for å drepe veggedyr. Støvsug madrass, spiralfjærer, hodegjerde, teppe, sofa og andre områder i nærheten av sengen. Kast den støvsugerposen umiddelbart for å hindre bugs fra krypende ut. I tillegg kommersielt damp rengjør disse områdene vil også drepe bed bugs. Insektmidler er også effektive, men siden de utgjør helsefare, kun bruke produkter som som er godkjent for bruk i sovende kvartalene.

helse

· Folding Specs for enkel bruk 
· Ta enkle metoder for å fjerne Overdreven armhulen 
· Fordelene med Iced Green Tea And Hot Green Tea 
· Fat Burning For The Over Forties 
· Chiropractic Care-Bud Adieu til Body Pain 
· Kidney Stones Vs. Gikt 
· The Quest for et sunnere tenner 
· Måter til velvære Enkle tips for et sunnere liv 
· Tips For menn med strekkmerker 
· Løs slapp hud :: Hva forårsaker det?