Slik Lavere en High IgE

IgE står for immunglobulin E, en type antistoff som virker på celler i slimhinnene, lunger og ofte huden for å gi allergiske reaksjoner av varierende alvorlighetsgrad. Symptomer på høy IgE kan være alt fra tørr og kløende hud til livstruende anafylaksi. Et høyt nivå av IgE betyr vanligvis at en person har en ubehandlet allergi, så den beste måten å senke en høy IgE er å tenke på den underliggende allergi. Instruksjoner
en

Diskuter dine symptomer med en lege hvis du mistenker at du har en udiagnostisert allergi. Noen ganger allergisymptomer kan være svært lik symptomer assosiert med andre tilstander, så det er viktig å kontrollere at dine symptomer gjør faktisk indikere en allergi, og hva den allergiske trigger kan være.
2

Ta allergi medisiner anbefalt av legen din. Dette kan være en reseptbelagte medisiner eller en over-the-counter medisiner, avhengig av type og alvorlighetsgraden av allergi du har. Følg legens instruksjoner om hvordan og når man skal bruke medisiner, og hvis det oppstår tvil, sjekk med din lege eller apotek.
3

unngå utløsende substans for allergi din så mye som mulig , særlig dersom symptomene dine ikke er godt kontrollert. Hvis du har en støv allergi, kan dette bety å bruke et støvfilter i rommet der du sover. Hvis du har en allergi mot pollen, holde seg innendørs på dager som har en høy pollen teller. Din lokale værstasjon mest sannsynlig har en bjørkepollenvarsel for ditt område, så mange mennesker sliter med pollenallergi.
4

Snakk med legen om muligheten for allergivaksinering, som kan redusere følsomheten til allergi -induserende stoff og dermed redusere IgE nivåer. Allergivaksinering kan være veien å gå i enkelte situasjoner, for eksempel hvis du er allergisk mot hunder eller katter, men ikke ønsker å permanent leve uten kjæledyr, eller hvis allergi er alvorlig og ikke svarer til medisinering.

helse

· Mat Forurensning - Hva kan vi gjøre med det 
· Hva er de beste former for Child Social Development? 
· Hva er de ulike typer tilsetningsstoffer 
· Ta vare på din tannhelse 
· Vil Drug Testing Hjelp Motstå Peer Pressure? 
· Topp Bivirkninger av soppinfeksjoner 
· Hvordan lære Dental Care til Kindergartners
· Jane Iredale Mineral Makeup 
· Et element du finner på kjøkkenet kan også være en naturlig rette for acne 
· Forholdet mellom stress og A Body Detox Program