Hvordan bruke Hjem rettsmidler for å Git kvitt føflekker på huden

Alle har minst et par føflekker på huden deres. Føflekker kan bli funnet på armer, ben og overkropp. Føflekker er vanligvis ikke farlig, men kan slå kreft hvis den ikke behandles riktig (f.eks overdreven solskader). Føflekker kan fjernes kirurgisk, men det er billigere og mer naturlig måter å behandle og fjerne hud føflekker. Du trenger:
Baking soda
Castor olje
Gauze
Koriander
Flax frø
Linfrøolje
Honey
fedd hvitløk
Løvetannrot
Pineapple
Milkweed urt
Vitamin C tabletter
Jod
grapefruktkjerneekstrakt
Apple cider eddik
Bomull baller
bomull pads
Vis flere instruksjoner

en

Mix natron og lakserolje i en lime. Suge litt gasbind i denne blandingen og tape gjennomvåt gasbind på til området av føflekken. La denne stå på over natten. Gjenta til føflekken er borte.
2

Grind noen koriander til et fint pulver og gjelder for føflekker. Dette hjem rette kan fjerne føflekker i løpet av få dager. Koriander er en plante hører hjemme i Asia og Afrika. Et annet navn for koriander er koriander.
3

Bland noen bakken linfrø med litt linfrøolje og rå honning. Bruk denne blandingen til muldvarpene og tape noen gasbind eller en bomullsdott over det. Bruk denne blandingen og endre gasbind eller bomullsdott hver dag frem føflekken er borte.
4

Knus et fedd hvitløk og gjelder for muldvarp. Dekk knust hvitløk med gasbind eller en bandasje og endre hver dag. Knust hvitløk kan være en effektiv måte å kvitte seg med hud føflekker hvis det brukes hver dag frem muldvarpene er borte.
5

Ta roten av en løvetann og gni det på muldvarpene før melkeaktig juice fra roten smøres utover de føflekker helt. Bruk løvetann rot på føflekker tre ganger om dagen for å bli kvitt dem.
6

Påfør ekstrakt fra milkweed urt til muldvarpene og dekk med en bandasje eller noen gasbind. La ekstrakt på over natten og gjenta for en uke. Bruke ekstrakt fra milkweed urt hver dag i en uke vil lette muldvarpene før de er helt borte.
7

Ta en vitamin C tablett og knuse det før det er et fint pulver. Påfør pulver til mole og dekke det med en bandasje eller noen gasbind. La den stå på over natten.

helse

· Hjernehinnebetennelse symptomer og behandling 
· Vekttap Produkter Spotting A Scam 
· Kattesand helseproblemer 
· Når bør du drikke Kombucha unngå Acid Reflux? 
· Medisinsk Bruk for Arnica Montana 
· Har Snorking Chin Strap virkelig hjelpe? 
· Hvordan behandle Hookworms 
· Slik unngår hjerteinfarkt 
· Polymyositt Behandling 
· Slik unngår du at Diabetes i Kids