Lysterapi for Cancer

kjemoterapi og kirurgi gang var standard kreft behandlinger, men photo-dynamisk terapi (PDT) er en form for lysbehandling at stadig flere kreftpasienter velger for behandling. Lysterapi krever bruk av lyse, kunstig belysning utformet for å imitere de gunstige, helse-produserende egenskaper direkte sollys. Identifikasjon

Under PDT, et fotosensibiliserende middel, såsom porfimer natrium eller photofrin, blir sprøytet inn i blodet, hvor det er absorbert inn i kroppens celler. Midlet vil forbli lenger i kreftcellene, og 1-3 dager senere, når bare de syke celler vil ha beholdt agenten, vil de bli utsatt for lys, noe som fører oksygen til å bli produsert. Oksygen er kjent for å ødelegge kreftceller.
Funksjon

PDT er primært brukes til å behandle kreft i spiserøret og visse typer lungekreft.

Fordelene

Bruk av lysterapi kan gjøre unna med behovet for kirurgi, stråling og kjemoterapi behandlinger, som alle har korte-og langsiktige skadevirkninger.

Effekter

PDT har kortsiktige bivirkninger, inkludert brannskader, hevelse, smerte eller arrdannelse til friskt vev tilstøtende til de syke, målrettede områder.

Hensyn

PDT er mest effektive på lokale kreft som ikke har spredd. Lysterapi brukes kun for svulster på eller nær hudens overflate, eller på fôr av kroppens hulrom og organer, og har ingen effekt på tette svulster eller vekster.
Warning
< p> PDT kreftpasienter rådes til å unngå direkte sollys i seks uker. Behandlingen gjør øynene og huden følsom for lys.

helse

· Slik bruker du en sonisk tannbørste 
· Slik håndterer Stamming 
· Thalidomide Kreftbehandling 
· Hvor lenge kan en HIV-positiv person Live? 
· Residential behandlingsprogrammer for problemfylte tenåringer 
· Broken Foot Problem Healing 
· Hvordan beregne den beste tiden å Conceive
· Måter å Anerkjenn en lærevansker 
· Ideell Diabetiker Middag Menyer 
· Crystal Healing Forklart