Hjem Cures for Sun Burn

Ingenting ødelegger en ferie raskere enn en dårlig solbrenthet. En solbrenthet kan oppstå på en overskyet dag, fra refleksjon av sand eller sement, og til og med mens du svømmer. Ta forholdsregler: bære en lue, solbriller, tilstrekkelig solkrem og holde ut av solen i midten av timene på dagen. Hvis du får en solbrenthet, kan flere løsninger hjelpe deg å komme tilbake til moroa igjen. Cool Shower
Ta en kald dusj for å fjerne varmen fra solbrent hud.

Umiddelbart ta en kald dusj eller bad etter bor ute i solen for lenge. Selv om du er ute i solen, fortsetter huden til å brenne fra varmen i kroppen din. Akkurat som du kjører en brent hånden under rennende vann, så skal du med en solbrenthet. Vannet bidrar også hydrat huden. Hvis du tar et bad, sette en til to kopper tørr havregryn eller natron i vannet. De hjelper huden å holde på fuktigheten. Ikke tørk deg selv omtrent med et håndkle, lufttørke eller bruke milde press
Aloe Vera
Bruk aloe vera gel direkte fra et kutt i anlegget..

Etter dusjen, gjelder aloe vera å brenne. Bruk saft rett fra avkuttede enden av en plante, eller kjøp aloe lotion eller krem. Få et middel med så mye naturlig aloe som mulig. Aloe vera er en utmerket måte å få litt lindring for solbrenthet din fordi ingrediensene, glykoproteiner og polysakkarider, redusere betennelse, hjelpe med smerte og stimulere til ny vekst for raskere helbredelse. Påfør rikelig og ofte.

Aktuelt Behandlinger
teposer bidra til å avlaste det brenner.

Bland like mengder av eple cider eddik og vann. Svamp den på solbrent hud eller påfør med en bomullsdott. For større områder, lage en kompress med eddik og dekke huden. Hold huden fuktig så lenge du kan. Eddik gjenoppretter syre i huden, noe som beskytter den mot bakterier og forurensing. Dab gjennomsyret kamille eller mynte teposer på huden, eller bade huden med kaldt te. Tanniner i te bidra til å helbrede brannsår.
Smertestillende
Aspirin eller paracetamol bidrar til å redusere betennelse.

Solbrenthet fører til betennelse i huden. Aspirin eller acetaminofen reduserer inflammasjon og regulerer temperaturen i huden. Det vil også reduserer smerte og ømhet av brenne. Ta smertestillende så snart som mulig etter at du forbrenner. Ta en ny dose i fire timer, eller som anvist på flasken.

helse

· Bivirkninger av Bone strålebehandling mot kreft 
· Librax Informasjon & Side Effects 
· Kan jeg legge Olje Scents til luftfukter min? 
· Bivirkninger av Hyoscine butylbromide 
· Dental Assisterende og være gravid 
· Herpes Simplex g. Herpes Zoster 
· Viral konjunktivitt symptomer 
· Hvordan redusere Man Breasts
· Innføring av Family Planning 
· Du kan bli gravid ved amming baby?