Historien om Meniere sykdom

Ménières sykdom er oppkalt etter en fransk lege som først foreslo at symptomer som svimmelhet, midlertidig hørselstap og ringing kan være forårsaket av problemer i menneskets indre øret. Beskrivelse

Ménières sykdom er en indre øret lidelse som fører til svimmelhet, øresus, periodisk hørselstap og følelsen av trykk i øret. Disse symptomene kommer og går. Til tider kan alvorlige vertigo symptomer vare to til fire timer. Sykdommen rammer omtrent to av hver 1000 personer.
Prosper Meniere

Ménières sykdom er oppkalt etter den Prosper Meniere, som den første til å teoretisere at symptomene på Sykdommen kan være knyttet til et problem med det indre øret. Han døde i 1861, ett år etter publisering av en artikkel om denne teorien.
History of Ménières sykdom

I tiårene den fulgt Meniere publiserte sin 1861 papir , forble generell forståelse av sykdommen vag og mange svimmelhet lidelser ble slått sammen med den.

I 1972 American Academy of Otolarynology formelt etablert en definisjon av Ménières sykdom sammen med retningslinjer for hvordan å diagnostisere og behandle den.

En gruppe leger, forskere og talsmenn dannet Prosper Meniere Society i 1981 for å studere Ménières sykdom og å spre informasjon om det.
Årsaker

Selv om forskning har bekreftet at væske bygge opp i det indre øret er den direkte årsaken til sykdommen, ingen vet sikkert hvorfor dette skjer.
Behandling

Foreslått behandlinger for Ménières sykdom inkluderer endringer i kosthold, vanndrivende medisiner for å redusere væske i kroppen og ulike barn i kirurgi.

helse

· Vitaminer og mineraler for å øke fruktbarheten 
· Hvordan behandle Premenopause humørsvingninger 
· Ting å gjøre for lav Thyroid 
· Hvordan leve med en kontroll freak 
· UV lys Skade 
· Hvordan behandle Syke Spinach
· Høye mengder testosteron hos kvinner 
· Migrene Panic Symptomer 
· Hvordan få tannregulering Go Faster 
· Slik tester for periodontal sykdom