Hva er vanlige årsaker til hårtap?

Det er mange vanlige årsaker til hårtap, inkludert medisiner og stress. Sykdom og noen sykdommer vil føre til hårtap enten du er mann eller kvinne. I noen tilfeller kan det anses genetisk og en del av aldring. En vanlig hårtap problem med menn kalles mønstret skallethet, men kvinner kan også oppleve det samme problemet. Dårlig ernæring og stress er to flere vanlige årsaker til hårtap. Sykdom

Noen sykdommer som forårsaker hårtap inkluderer diabetes, lupus, alopecia og problemer med skjoldbruskkjertelen. Det finnes fem typer alopecia:. Trekkraft (overdreven hår styling), telogen effluvium (avbrudd i normal hår syklus), alopecia areata (autoimmun lidelse), cicatrical (betennelse forårsaker arrdannelse) og androgenetic (mønstrede skallethet)

Hormone Endringer

Midlertidig hårtap kan skje av endringer i hormoner på grunn av stress, p-piller, menopause, og fødselen. Den overdreven økning av testosteron kan føre til hårtap.
Hair behandlinger

Hårfarge inkludert blekemidler og permanents er en vanlig årsak til hårtap når det brukes for ofte . Kombinere behandlingene vil føre til arrdannelse i hodebunnen og bidra til håravfall.
Hodebunnen infeksjoner

En annen vanlig årsak til hårtap er infeksjoner i hodebunnen. Ring orm og soppinfeksjoner er den vanligste av hodebunnen infeksjoner.
Medisinering

En annen vanlig årsak til hårtap er bruk av visse medisiner som cellegift, strålebehandling og i noen tilfeller pegylert interferon alfa for behandling av hepatitt C vil føre til hårtap.

helse

· Hvordan stoppe testosteron naturlig 
· Alkoholholdige Forgiftning Intervention triks 
· Den siste utviklingen i bifokale briller 
· Hva er gode hjemme rettsmidler for Nesetetthet i Infant? 
· Matvarer som er god for Acid refluks 
· Hvordan leve med narkolepsi 
· Vellykket Hepatitt C Behandling 
· Hvordan håndtere en uventet Periode 
· Hvordan finne en Nikken Rep 
· Hvordan Stopp Nikotin og koffein