Premarin å hjelpe med Migrene

Premarin består av en blanding av østrogen hormoner som brukes til å behandle en mangel på naturlig østrogen i kvinnekroppen. Den mest vanlige bruken er å lindre symptomer på overgangsalder, inkludert hetetokter og vaginal tørrhet. Den er bare tilgjengelig ved resept, men er en av de mest benyttede medikamentene i USA. Premarin for migrene behandling

For kvinner som lider av migrene knyttet til menstruasjonssyklusen hormonbehandling kan være foreskrevet. Ifølge nettstedet headachedrugs.com Premarin er ikke vanligvis foreskrevet i denne situasjonen.

Ideen om hormonbehandling er å gi et konsistent nivå av østrogen til kroppen gjennom hele måneden. Premarin har en uregelmessig hastighet av absorpsjon og kan faktisk utløse migrene. Syntetisk østrogen er brukt i disse tilfellene.

Ifølge American Academy of Family Physicians enhver kvinne med en historie med migrene, særlig alvorlig migrene med nevrologiske symptomer, bør konsultere en nevrolog før du begynner på hormonbehandling inkludert Premarin grunn en øker risikoen for slag.
Konvensjonelle bruk av Premarin

Sammen med symptomer på overgangsalder Premarin brukes som en hormonbehandling for kvinner som eggstokkene ikke fungerer. Det kan også hindre osteoporose hos postmenopausale kvinner. I sjeldne tilfeller er det brukt som en kreftbehandling for menn og kvinner.
Premarin bivirkninger

Kontakt lege eller legevakten er noen form for reaksjon å Premarin er mistenkt. Bivirkninger kan være elveblest, hevelse i ansikt og lepper og pustevansker. Medisinsk hjelp bør søkes umiddelbart.

Plutselig hodepine, inkludert migrene, er en annen mulig bivirkning av Premarin.

helse

· Hvordan kan jeg miste Belly Fat? 
· Making Fitness Program i en mer livligere stil. 
· Hvordan finne en pålitelig akupunktør 
· Hvordan identifisere Food Addiction 
· Er Home Laser Hårfjerning virkelig verdt det? 
· Kjennetegn på Lightning
· Occupational Therapy & Falls forebyggende programmer 
· Insomnia Hvordan kan Natural Insomnnia Cures Hjelp 
· Hvilken type overgangsalder Du Opplev 
· Hva er astma i barneårene?