Støy Machines å hjelpe deg å sove

Få nok søvn er en av de viktigste elementene i en sunn livsstil. Hvis du har problemer med å sove på grunn av forstyrrende lyder, kan du være i stand til å dra nytte av å bruke en støy-maskin. Mange hevder å sove bedre under tordenvær eller når en vifte kjører på soverommet deres. Støy maskiner jobbe for samme grunn, ved å blokkere eller maskering andre lyder, men de er mer teknologisk avanserte. Fordeler

Enkelte individer er svært følsomme for lyd når de prøver å sove. Trafikk, romkamerater og de typiske lydene av et nabolag kan du våkner, eller holde deg fra å sovne i første omgang. En støy maskin kan tillate deg å hvile ved å endre måten hjernen din hører disse lydene, slik at de blir en del av en mer beroligende lyd. Støy maskiner er også nyttig for babyer og barn som våkner opp på små lyder.
Funksjon

lyd som støy maskiner produserer blir ofte referert til som hvit støy. I fargespektret, inneholder hvit frekvensene for alle andre farger. Tilsvarende er hvit støy i stand til å maskere andre lyder fordi den inneholder deres lydfrekvenser. Det fungerer som en barriere mot forstyrrende lyder ved å absorbere dem. Til ørene, blir de en del av den hvite støyen som maskinen lager.

Typer

Kvaliteten av en støy maskinen er vanligvis direkte knyttet til knyttet til sin pris. Dyrere modeller har en tendens til å være mer effektive og har flere funksjoner. Noen av dem gjennomgår kliniske studier for å sørge for at de faktisk hjelpe folk sover. Rimelige støy maskiner ikke er så teknologisk avanserte, men de kan likevel være nyttig hvis du er på et budsjett. Det finnes også reise-size støy maskiner. Disse er praktisk å ta med på forretningsreiser og ferier.
Egenskaper

Rimelige støy maskiner bare lar deg endre volumnivået på lyden de produserer. Andre gir en rekke funksjoner som du kan justere til din smak. De kan ha regnskog, tordenvær, havet og andre lyder å velge mellom, samt muligheten til å laste ned mer. Valgfrie innstillinger inkluderer tidtakere, lydhastighet, og lydnivået. Det finnes også modeller som inkluderer radioer og vekkerklokker.
Hensyn
p Hvis en støy maskinen ikke hjelpe deg å oppnå den søvnen du trenger, det er mange andre typer søvn hjelpemidler og rettsmidler. Undersøke årsaken til rastløshet din for å finne ut hva som fungerer best for din situasjon. Søvn masker og blendingsgardiner kan blokkere forstyrrende lys. Journalføring om natten ofte hjelper redusere søvnløshet som er forårsaket av angst og stress. Oppsøke lege for å få en søvn studie gjort eller få medisiner hvis du tror det kan være en medisinsk årsak.

helse

· Holistisk Diabetes Behandling 
· Hvordan unngå bivirkninger med Propecia 
· Hvordan å miste vekt Med Lemonade Diet 
· Taking Care Of Dry Eye 
· Hva er Reiki Healing? 
· Nyre rens Oppskrifter 
· Elliptiske maskiner Hva S New For 2009 Ellipsetrener 
· Behandlinger og medisiner for gjær infeksjon 
· Primær behandling for Colon endetarms kreft 
· Komplikasjoner av fettsuging