Primær behandling for Colon endetarms kreft

Colon og endetarmskreft også kalt tykktarmskreft, er preget av unormal vekst og multiplikasjon av celler lining i tykktarm og endetarm. Pr National Cancer Institute, er nesten 150.000 tilfeller av kolorektal kreft diagnostisert årlig i USA. Til tross for ingen fullstendig herding, effektive behandlinger er tilgjengelig for å kontrollere metastasering og proliferasjon av kreftceller. Behandling Danner

Kirurgisk fjerning av kreftceller og svulster er en av de vanligste behandlingsformer som gis til pasienter med kolorektal kreft. I tilfelle av kreft tilbakefall trussel, er kjemoterapi og strålebehandling anbefales også å hindre spredning av ondartede celler.
Time Frame

Varighet for behandlingsmetoder varierer, likevel i de fleste tilfeller kjemoterapi administreres for nesten fem til seks måneder, mens du blir utsatt for strålebehandling regelmessig i nesten to til tre måneder.
5-års overlevelse

Ifølge National Cancer Institute, var relativ 5-års overlevelse for tykktarmskreft for 1999-2005 om lag 66 prosent.
Effekter

Extreme smerte og blødning er noen av de bivirkninger som du kan oppleve etter reseksjon (kirurgi). Hårtap, redusert appetitt, tretthet er bivirkninger knyttet til kjemoterapi og strålebehandling.
Forebygging /løsning

Røykeslutt, redusere alkoholforbruk, unngå eksponering for miljøgifter og miljøgifter er noen av de forebyggende tiltak du kan ta for å unngå kreftutvikling i kroppen (inkludert kolorektal kreft).

helse

· Regjeringer Rolle i Family Planning 
· Hvordan Math brukes i Medical Billing karriere? 
· Informasjon om Low Carb Dieting & Exercise 
· Hvordan behandle emfysem med steroider 
· Vektløfting Supplements Ja eller nei? 
· Tattoo Removal minst kostbare Tattoo Fading Method 
· Sunn Måltider for Teens 
· Når du starter Hospice Care 
· Om Helse sparekontoer i Tennessee 
· Hvordan Rapporter røyking i barer