Rask vorte fjerning

Mange vorte fjerning metoder, særlig de gjort hjemme, ta uker eller måneder å helt bli kvitt huden vekst. Flere metoder jobbe raskere, selv om de må gjøres av lege. De kan være dyrt, selv om din forsikring kan dekke behandlingen, og du trenger ikke å vente på den stygge vekst på hender, fingre eller føtter å endelig gå bort. Kirurgi

En vorte kan fjernes raskt med en mindre operasjon. Legen kan enten klippe det bort eller bruke en elektrisk nål for å ødelegge det, ifølge Mayo Clinic. Dette fjerner det umiddelbart, selv om det noen ganger kan etterlate et arr. Operasjonen i seg selv er smertefri fordi legen bruker bedøvelse, men Mayo Clinic advarer om at den lammende skudd kan skade utgangspunktet før stoffet trer i kraft.
Laserbehandling

Laser behandling med en CO2-laser fjerner en vorte raskt, men Mayo Clinic sier det er normalt bare brukes for gjenstridige vekster. Det er veldig dyrt i forhold til andre behandlinger og kan etterlate et arr. Den amerikanske Osteopatisk College of Dermatology (AOCD) sier en nyere type laser, kalt en puls dye laser, fører til mindre arrdannelse, men kan trenge å bli brukt i inntil tre behandlinger.
Cryotherapy

Cryotherapy, som Mayo Clinic sier innebærer å drepe vorte ved å fryse den, er ikke så rask som noen andre metoder, men det er raskere enn over-the-counter rettsmidler. En blemme utvikler rundt og under vorten når legen gjelder flytende nitrogen. Det kan ta opptil en uke for dødt vev til å falle av, forlater klar hud der det vorte brukt til å bli plassert. Den AOCD sier frysing fjerner 50 prosent av vorter med en behandling.

helse

· Utvikling av Reproductive System 
· Trench Safety Training 
· Hva er årsakene til kortpustethet ved Thyroid Cyster? 
· Hva er de tre typer Lung Cancer 
· Natural Acid Reflux Behandling 
· Plaque Assay Method 
· Lung Cancer Årsaker og symptomer 
· Hva du skal gi barn for halsbrann 
· Alternativ behandling for Killing Cancer Cells - Topp 8 Herbal Cancer Treatment 
· Bukspyttkjertelen Strålebehandling