Depresjon Myter i Ungdom

Depresjon hos barn og unge er en alvorlig tilstand og en som er ofte feildiagnostisert og oversett. Til tross for medisinske fremskritt og nye funn, myter om barndom og ungdom depresjon vedvarer. Unges Depresjon er vanlig

Depresjon er forskjellig fra de normale følelser av sorg og håpløshet som de fleste alle opplever fra tid til annen som svar på stress og andre faktorer. Symptomer påvirke alle aspekter av den lidende liv og tanker og opptatthet av død og selvmord er ikke uvanlig, spesielt i tenåringer.

Tro depresjon hos ungdom for å være en del av den normale hormonelle endringer i puberteten er en av de mest vanlige myter om ungdom depresjon, som er å tro at disse følelsene og symptomer vil bare forsvinne på egenhånd.
bilder Alle deprimerte mennesker er sosialt Tilbaketrukket

Mens sosial tilbaketrekning er en vanlig symptom på depresjon, ikke alle som lider oppleve det. Ungdom, særlig ofte fortsette å sosialisere med en kjerne jevnaldrende.

Ungdom med depresjon er alltid trist

Denne myten om depresjon lider generelt fører til mange misdiagnoses. Akkurat som ikke alle mennesker rammet av depresjon er sosialt tilbaketrukket, ikke alle av dem er nødvendigvis trist eller "ned" hele tiden. Mange unge som lider av depresjon handle ut på andre måter, som å bli irritabel, aggressiv og, i noen tilfeller, voldelige og forstyrrende i et rop om oppmerksomhet.
Depresjon Lider ikke ønsker å snakke om sine Problemer

Ungdom er vanligvis tilbakeholdne med å snakke om sine problemer generelt, men depresjon lider i alle aldre desperat ønsker og trenger en pålitelig person å snakke med. Tenåringer har ikke de samme ressursene som voksne har når det gjelder å søke profesjonell hjelp, og er i behov av hjelp enda mer.
Behandling for unges Depresjon
p Det finnes mange forskjellige typer behandling for ungdom depresjon, fra behandling til medisinering. Det første skritt mot å få den nødvendige hjelp for en ungdom som lider av depresjon er å finne en kvalifisert terapeut. Hvis du ikke er sikker på hvor du finner en, spør tenåringen din primære omsorg lege for en henvisning.

helse

· Påvirker Koffein blodtrykk? 
· Det er sikkert mulig å slutte å røyke Weed 
· Sykdommer assosiert med Crohns sykdom 
· GERD Diet Anbefalinger 
· Fryse Away vorte Remover Instruksjoner 
· Hvordan behandle overdreven urinering 
· Funksjonaliteten til vitamin A i kroppen vår 
· Slik handler du på sunn mat på Dollar Store
· Hva er Vaniqa Cream? 
· Atopisk eksem Treatment - Allergisk dermatitt