Om private helsetjenester i Norge

De fleste europeiske land har gradvis gjort dreining mot en mer offentlig-orientert helsevesen, men privat helseforsikring er fortsatt relativt vanlig i Irland. Selv om et flertall av tjenester levert av sykehus og allmennleger (fastleger) har statlig regulerte grenser for sine tjenester og avgifter, kan noen private helseforsikring planer senke utslippene enda mer for forbrukeren og spare en betydelig sum penger i det lange løp for eldre eller intensiv-care pasienter.
Miracle (og utgifter) of Life
Synopsis

Som de fleste land, er privat helseforsikring i Norge brukes til å betale for privat omsorg i sykehus og kontorer av ulike helse fagfolk. Tre primære forsikring leverandører tilbyr i dag private helsetjenester i Norge, herunder frivillig Health Insurance Board (VHI), Quinn Direct, og den nylig organisert Vivas. Av disse er det VHI den største leverandøren av frivillig private helseforsikringer og opererer som en semi-state kroppen ved hjelp av et styre oppnevnt av offentlige tjenestemenn som statsråden for helse og barn.
det offentlige alternativet

motsetning til i USA, er bosatt i Irland krav på visse gratis tjenester før deres private dekning er også nødvendig, inkludert alle i pasient offentlige sykehustjenester, herunder konsulenttjenester, legevakt avdeling behandling (hvis legen din henviser deg), og fødselspermisjon og spedbarn omsorgstjenester under svangerskapet og inntil 6 uker etter fødselen. En undersøkelse utført i løpet av sommeren 2006 konkluderte med at en rekke private pasienter i Irland ventet lenger enn offentlige seg for visse typer prosedyrer.
Private Forsikring Fordeler

Den daglige ansvaret for offentlige sykehus overnatting gjennomsnitt € 60 ($ 84,00) opp til en årlig maksimal grense på 450 euro ($ 634,00). Å ta ut en privat helseforsikring plan vil gjøre lite for å maktkampen de kortsiktige kostnadene ved overnatting, men har fordelen av å gi et privat rom for klienter og "av og til" kortere venter. Allmennlege besøker gjennomsnitt rundt 45 euro ($ 63,00), og kan bli redusert under visse private forsikringsordninger. Men vurderer den gjennomsnittlige kostnaden for € 1000 ($ 1,410.00) per år for en privat forsikring plan som dekker en familie på fem, ville man måtte foreta en rekke besøk for å gjøre planen verdt det.
Ytterligere detaljer

Av de fire millioner innbyggere bor i den irske republikk, omtrent halvparten er i dag dekket av privat forsikring. På grunn av dette faktum, de "selektive fordelene" ved å velge et privat plan over en offentlig plan er relativt minimal: du vil ikke alltid være sikret en plass i "front of the line" for behandling prosedyrer. Men i tilfelle av store, mer kompliserte operasjoner, har en privat forsikring holder fordelen av umiddelbar oppmerksomhet. Vurderer kostnader i privat forsikring planer i forhold til andre industrielle nasjoner, mange irske beboere som har råd politikken har en tendens til å kjøpe dem.
Annen informasjon

irske skattyter har den betydelige fordelen av å motta skattelette på alle utgifter betalt for medisinsk behandling og legemidler. Selv ikke inkludert dental eller alternativ behandling, kan denne planen for irske innbyggere å motta de fleste av sine medisinske utgifter tilbake på slutten av regnskapsåret.

helse

· Massasje drapering Alternativer 
· Homeopatisk behandling av en forstuet håndleddet 
· Kiropraktikk Therapy for MS 
· Om Healthy Eating Strategier for Primary School Children
· Forensic Genetic Testing 
· Dietter for å spise i College
· Grunner for å få hjelp fra par rådgivning New York 
· World Health Organization Safety Checklist 
· Hvorfor forkjølelsessår er et vanlig problem blant folk? 
· Yoga for Stress