Assisted Living Vs. Personlig pleie Home

I det siste, seniorer som trengte omsorg, hadde de funksjonshemmede eller personer med psykisk utviklingshemming for å gå til et sykehjem når de ikke kunne ta vare på seg selv. Det endret seg på 1990-tallet, da omsorgsboliger boliger begynte stadig mer populært som et alternativ til vanlig sykehjem. Nå er det alle slags omsorgsboliger og personlig pleie boliger å velge mellom når du skal avgjøre hvilket sted ville best passer din kjære. Men det kan fortsatt være forvirrende hvis du ikke forstår hva omsorgsboliger og personlig pleie boliger kan tilby.
Grandpa kanskje trenge assistanse.
Hva er forskjellen?
p Det er ikke mye forskjell mellom en Sykehjem anlegget (ALF) og personlig pleie hjemme. I flere stater og lokalsamfunn, er omsorgsboliger den generelle termen for alle anlegg som ikke er et sykehjem. Du kan finne omsorgsboliger under en rekke navn. Personlig pleie boliger, omsorgsboliger, boliger omsorg, voksen fosterhjem, pensjonering lokalsamfunn, senior lokalsamfunn eller community-baserte omsorg fasiliteter

Størrelse på utstyr
p Det er mange forskjellige størrelser av fasiliteter. De kan variere fra små anlegg, med fire til fem personer, opp til en kapasitet på flere hundre seniorer. Mange av de nyere modellene av omsorgsboliger har store, romslige leiligheter, og de fleste innbyggerne har sin egen leilighet, ofte med en kjøkkenkrok.
Typer tjenester Forutsatt

omsorgsboliger er ikke sykehjem. Beboere kan og ofte gjør opprettholde en høy grad av selvstendighet mens han bodde i en ALF. Men hjelpen er der når det trengs, og noen av tjenestene som tilbys bader /dressing assistanse, turgåing og overføre, medisinering administrasjon, ordne legetimer, toalettbesøk behov, personlig hygiene, klesvask og shopping. I tillegg er disse anleggene har sosiale og fritidsaktivitet programmer designet for å holde innbyggerne aktive.
Hvem trenger en?

Noen beboere bare trenger hjelp med noen av sine daglige gjøremål, for eksempel dressing bistand eller hjelp inn i eller ut av sengen. Andre trenger mer pleie, og noen ganger du ikke kan være i stand til å gi det omsorg for din kjære hjemme. Ofte nødvendiggjør faktorer som din kjære være i fare for å falle eller å ha Alzheimers sykdom behovet for et anlegg som kan gi 24-timers tilsyn og omsorg.
Overvåking av fasiliteter

Hver stat har tilsyn og lisensierer alle omsorgsboliger. Disse etatene er de som skriver regelverket for innretninger til følge, og landmålere dem inspisere hver ett til to år for å sikre at hvert anlegg er i samsvar med statens lover og forskrifter.

helse

· Ultralyd Muscle Therapy 
· Pre-Natal DNA testing fra Ormond Quay farskap testing 
· Tips for Voksende Facial Hair 
· Måter å Detox kroppen for diabetikere 
· Anvendelse av kalium-nitrat 
· Billige reseptbelagte solbriller motstå trangen til å handle på lokale Store 
· Hvordan å kjempe Nervøse vaner 
· Slik lader krystaller for Healing 
· Hva er Forpliktelser Medisinsk koding? 
· Low Carb dietter