Hvor å Endre negative tanker til positive

Å ha negative tanker kan føre til depresjon. Depresjon kan føre til selvmord. Ifølge en PBS dokumentar, "Major depresjon påvirker ca 15 millioner amerikanske voksne." Tanker og følelser definitivt ha en innvirkning på tilstanden til velvære. Mens noen mennesker har kjemisk depresjon og trenger medisin for å spre det, dette er ikke alltid tilfelle. Derfor vil denne artikkelen vise deg hvordan du kan bli mer optimistisk med dine tanker. Instruksjoner
en

Begynn med å fange enhver tanke som kommer opp i hodet ditt. Dette er ikke ny informasjon. Dette har eksistert i mer enn 3000 år. Bibelen sier til, "Bring i fangenskap enhver tanke under lydigheten mot Kristus." Ved å gjøre dette er du benektende negative tanker. Når en negativ tanke kommer opp i hodet ditt, er du umiddelbart fange den og kaste den ut fordi den ikke hører hjemme der.
2

Erstatt den negative tanken at du kastet ut med en positiv en. Tenk på ting som er ren, ekte, nydelig og ting som er gode nyheter. Se deg rundt på det som er godt. Naturen selv er flott og fantastisk, og når vi ser på det vi oppdager skjønnhet og perfeksjon.
3

Ikke tenk på deg selv. Ikke bry deg om hva du skal spise eller hva du skal drikke. La det du ikke slitasje bekymre deg.
4

Husk at mange ganger folk tenker om ting som de ikke kan endre. Ikke etterligne denne adferden. I stedet tenker på deg selv som et mesterverk. Det er ingen andre som deg. Selv om det er folk, som ligner, mener at det er ingen nøyaktig som deg i hele verden. Begynne å se på andre med samme utsikt.
5

Husk din fortid. Bare gjør dette for å vurdere dine prestasjoner. Bygge på tidligere prestasjoner vil hjelpe deg å holde deg unna negative tanker og vende om fra dem. Når du tenker, "Wow, visste jeg at," du vil begynne å innse at du har mye å tilby og gjøre deg til en forskjell.
6

Hjelp andre. Når du hjelper andre, eller tenke på måter å hjelpe dem du få tankene bort "deg." Å få tankene bort du får tankene bort fra dine problemer eller ulykker. Finne måter å hjelpe ut. Bli med i en kirke og se om det er noen ting du kan gjøre for å bidra.

Hint

vurdere å se en lege eller rådgiver hvis din depresjon varer lenger enn én uke.

Hold opptatt. Bor inaktiv gir mer mulighet for deg å ha vandrende tanker.
Resources
  PBS for mer informasjon om depresjon
  artikkel om resultatene av effektiv coaching

1 2
  Neste
SINGLE SIDE

helse

· Megace Side Effects 
· Ting å øke en lite aktiv skjoldbruskkjertel 
· Ashwagandha Effects 
· Medisinske behandlinger for Isjias 
· Om Røyking og emfysem 
· Hvordan du velger en terapeut 
· Ni måneders LPN programmer 
· Low-Fat høye protein dietter 
· Behandling Forholdsregler for Cuts & Wounds 
· Trening Kosttilskudd og vitaminer: Hva kan de gjøre for meg