Hvordan å vokse opp med en paranoid schizofren

Å vokse opp i en husholdning hvor et annet familiemedlem har en psykisk lidelse kan være vanskelig avhengig av den aktuelle lidelsen og dens alvorlighetsgrad. Paranoid schizofreni kan være en særlig utfordring fordi symptomene kan omfatte hørselshallusinasjoner, sinne, vold og til og med suicidale tendenser. Disse kan være skremmende for et barn eller tenåring vokser opp rundt den berørte person, spesielt hvis han ikke er i samsvar med hans behandling. Du kan ikke eliminere utfordringene ved å vokse opp med en paranoid schizofren, men du kan minimere dem. Instruksjoner
en

Minn deg selv om at problemene ikke er din feil. Når du vokser opp med en paranoid schizofren i husholdningen, er det naturlig å lure på om du gjør noe for å gjøre vondt verre. Barn er tilbøyelig til å ta på seg ansvar. Sannheten er at du ikke er på feil og du ikke forverre situasjonen. Paranoid schizofreni er en sykdom, som diabetes eller kreft, og du har ingen kontroll over det.
2

Lær alt du kan om paranoid schizofreni. Når du kjenner om denne lidelsen, vil du være i stand til å gjenkjenne symptomer og virkninger, og vet hvorfor den berørte personen opptrer på bestemte måter. Når du er ung, kan det være vanskelig å fullt ut forstå paranoid schizofreni, men din forståelse vil vokse over tid.
3

Snakk med troverdige voksne om situasjonen. Disse kan inkludere umiddelbare og utvidede familie medlemmer, fagfolk på skolen, og psykisk helse rådgivere. Ifølge Mayo Clinic, kan en paranoid schizofren viser tegn på sinne eller komme inn verbale konfrontasjoner uten en logisk grunn. Dette kan være frustrerende, og til og med skremmende, så det hjelper å snakke med noen som forstår.
4

Bli med i en støttegruppe for barn eller tenåringer som har psykisk syke familiemedlemmer. Du kan være redd for å snakke med dine venner eller dine kolleger på skolen om å ha en paranoid schizofren i din husholdning. Hvis de ikke er i en lignende situasjon, kan de ikke fullt ut forstår. Hvis du deltar i en gruppe som består av jevnaldrende i en lignende situasjon, kan du snakke mer fritt og få råd fra andre som vet hva du går igjennom.
5

vite hvordan de skal håndtere potensielt farlige situasjoner . Selv om de fleste paranoide schizofrene ikke utgjør en fare for seg selv og andre, er det en mulighet for at de kan bli voldelig eller suicidal. Dette er spesielt sant for en lidende person som slutter å ta medisinen sin. Vet hvem du skal ringe hvis du noen gang føler at du er i fare, eller at din familiemedlem kan skade seg selv. Normalt er det beste løpet av handlingen for å komme til et trygt sted og ringe 911..

helse

· Dietary Guidelines for kvinner med type 2 diabetes 
· Bivirkninger av ACT Total Care 
· Regulatoriske Grenser for koliforme bakterier i Pennsylvania Well Water 
· Hvordan bli en hypnose utøveren 
· Hvordan diagnostisere Lip Cancer 
· Tegn og symptomer på Advanced spiserør Cancer 
· Revet Foot ligament Recovery 
· Hvordan bruke Tretinoin Cream 
· Hvordan hjelpe noen med Alzheimers Disease 
· Vekttap dietter Top Fire dietter som er bevist effektive