Regulatoriske Grenser for koliforme bakterier i Pennsylvania Well Water

Pensylvania er en av de få landene som ikke setter forskrift om kvalitet eller testing av privat brønn vann. En 2009 studie finansiert av Senter for bygdeforskning Pennsylvania fant at om lag 20.000 private brønner er lagt i staten hvert år. Du kan frivillig ha godt vann testet for koliforme bakterier hvis du er bekymret for forurensning. Hvis bakterier er funnet, kan behandling av vannet og reparere eventuelle skader på vel din eliminere forurensninger. Hva er Koliforme bakterier

Koliforme bakterier er ansett som en indikator organisme;? Det indikerer potensialet tilstedeværelse av andre forurensninger. Bakteriene er funnet i mennesker og dyr avføring, og dets nærvær er en god indikator for fekal forurensning. Den vanligste stamme av koliforme bakterier er E. coli, som bare finnes i avføring.
Helserisiko

Vanligvis er koliforme bakterier ikke skadelig i seg selv, og Hovedproblemet med sin tilstedeværelse er potensialet for andre organismer som finnes i avføring til også å ha forurenset din godt. Imidlertid kan inntak av store mengder av bakterien forårsake gastrointestinale symptomer som kvalme og diaré. I sjeldne tilfeller bakteriene kan invadere organer, øyne eller hud og forårsake skade, eventuelt med døden til følge. Den svært unge, veldig gamle og de med nedsatt immunforsvar er mer utsatt.
Regulatory Limits

Pensylvania pålegger ikke noen begrensninger på mengden av koliforme bakterier i privat godt vann og som ikke krever testing av brønner. Imidlertid har Environmental Protection Agency innstiftet Total Koliforme regel som sier at ikke mer enn fem prosent av prøvene tatt fra en vannkilde i løpet av en måned kan inneholde bakterier.
Testing og behandling

For å få vannet testet, ta kontakt med din lokale avdeling for helse. Hvis testing viser at godt vann inneholder koliforme bakterier, kan du behandle vannet med store mengder klor. Din Department of Health bør være i stand til å anbefale en lokal bedrift til å gjøre dette for deg. Du må også ha en godt inspisert for å finne ut hvor forurensningen kom fra og å reparere eventuelle sprekker funnet.

helse

· Hva er behandlingen for tretthet i MS? 
· Botox for migrene Hodepine Relief 
· Botemidler for skulder senebetennelse 
· Smittevern Sykepleier Job Description 
· Compulsive Disorder Hvorfor trenger vi Rutiner? 
· Pure Resveratrol og dens Detox Byste Properties 
· Medisinsk Risk Management Certification 
· Rabatterte Senior Dental Plans-En guide til 
· Behandling for hypertensjon eller høyt blodtrykk Årsaker 
· Slik tester for røyk allergier