Hvordan avgjøre om eller ikke å få Botox

Botox er en kosmetisk prosedyre som innebærer å injisere en væske (botulinum toxin) er kjent for å forårsake botulisme, en type blodforgiftning, inn rynkete områder av huden for å redusere eller eliminere rynker. Bestemmer om ikke å få Botox avhenger av mange faktorer, inkludert kostnader og smerte toleranse, blant andre. Instruksjoner
en

Vurder om Botox er et godt alternativ for kosmetisk forbedring. Personer med nevromuskulære og hjerte problemer er ikke gode kandidater for Botox. Helsemessige problemer kan oppstå fra Botox-injeksjoner for mennesker med disse betingelsene.
2

identifisere typen rynker som skal behandles, og om Botox ville være effektiv i behandling av dem. Rynker forårsaket av muskel problemer kan behandles med Botox. Men de som er forårsaket av sagging hud kan ikke.
3

Diskuter Botox med en lege. Finne en god lege som har erfaring med Botox er svært viktig, siden mange komplikasjoner, inkludert, blåmerker og smerter. Disse komplikasjonene er forbundet med administrasjon av injeksjoner flere enn Botox selv.
4

Bestem om smerte involvert er utholdelig, og verdt de ønskede resultater. Botox kommer med smerte at enhver injeksjon kan føre, inkludert blåmerker og ømhet.
5

Forskning om forsikringen vil dekke prosedyren. De fleste forsikringsselskaper ikke dekker Botox som en kosmetisk prosedyre. Hvis det ikke er dekket, avgjøre om det er økonomisk gjennomførbart:. Den gjennomsnittlige prisen på Botox-injeksjoner er mellom $ 500 og $ 2000, og prosedyren kan være nødvendig hver 4 til 6 måneder
6

Finn ut om potensielle bivirkninger er tålelig. Vanlige bivirkninger av Botox kan være hodepine, forkjølelse, øyelokk henge ned og midlertidig lammelse av injeksjon området.
7

identifisere typen rynker som skal behandles, og om Botox ville være effektiv i behandling av dem. Rynker forårsaket av muskel problemer kan behandles med Botox. Men de som er forårsaket av slapp hud er det ikke.

helse

· Kategorier av helseinformatikk 
· HCFA 1500 Form Instruksjoner 
· Sykepleie Diagnose av ubalansert ernæring 
· Brokk Repair Trening 
· Hva er fordelene med Hot & Cold Therapy? 
· Forhindre Swine Flu 
· Matvarer for å unngå med en blære infeksjon 
· Foods å unngå på et høyt kalium kosthold 
· Hvordan behandle kronisk Cryptic Tonsillitis 
· Natural Cures For Vaginal Herpes