Bør jeg bekymre deg for at ett bryst er merkbart større enn andre?

Mange kvinner er bevisste om sine bryster. De føler at de er for stor eller for liten eller for hengende eller for full. Mange kvinner lurer også på om symmetri av brystene sine. De fleste kvinner merker minst noen størrelse forskjell mellom brystene, og for noen denne forskjellen er merkbar. Mange ganger dette er normalt, men i noen tilfeller kan en større bryst være et tegn på et problem. Naturlige bryster

Naturlige bryster er nesten aldri symmetrisk. En er nesten alltid større enn den andre. En stor forskjell som en B-cup og en DD-cup kan avhjelpes med kirurgi eller ved å bære polstring på mindre siden.
Amming

Under amming, det er normalt for ett bryst å virke fyldigere eller større enn den andre. Dersom barnet favoriserer ene siden, vil den fylle opp mer enn den andre. Etter avvenning, bør brystene tilbake til samme størrelse.
Breast-Augmentation Surgery

Etter bryst-implantat kirurgi, er det normalt for ett bryst til å svelle mer enn den andre. Hvis etter fire måneder, er det fortsatt en merkbar størrelse forskjell, se plastisk kirurg for å finne ut hva som er galt.
Sudden Change

En plutselig endring i størrelsen og formen på en eller begge brystene kan indikere brystkreft. Se en lege umiddelbart dersom begge bryst plutselig virker større enn normalt.
Brystimplantat

bryst implantater kan bryte ned, lekkasje eller ruptur. Hvis du har implantater og ett bryst plutselig virker mindre enn den andre, se plastisk kirurg umiddelbart for å finne ut hva som har skjedd.

helse

· De fem enkle trinn for herding Interne Hemroids I et par dager 
· Leg Cramps - årsaker og behandling 
· Early Stage Alzheimers Disease 
· Hva er Tegn og symptomer på hjerteproblemer? 
· Hvordan overvinne Paruresis 
· Bivirkninger av Concerta i Kids 
· Behandlinger for Cryoglobulinemia 
· Hvordan trene for en 10k Run 
· Hvordan Kill Hornet Insekter 
· Hvordan Stopp Binging og Purging