Hvordan evaluere Populære Diet Programs

According til Dr. Michael Dansinger, ernæring lege for NBCs The Biggest Loser, ideen om at det er bare én beste dietten plan er falsk. I stedet planlegger flere diett eksisterer som kan produsere vellykket vekttap og forbedre helsen din. Nøkkelen er å velge den beste dietten plan for deg. Kanskje det er et vegetarisk kosthold, en som anbefaler store mengder fisk eller en plan som setter en daglig kalori mål, men gir deg fleksibilitet i valg av matvarer. Vurderer dagens mest populære diett programmer er første skritt mot å velge den beste for deg. Instruksjoner
en

shoppe rundt og lage en liste over populære diett programmer du er interessert i. Din beste kilden for diett informasjon vil være på Internett, men også snakke med folk du kjenner har som klarer gått ned i vekt og spør hvordan de gjorde det. Mange populære dietter har fysiske steder, så ringe og snakke med rådgivere, også.
2

Be om informasjon om de spesifikke matvarer du spiser og hvordan de må være forberedt. Vurder om diett programmet er realistisk for din livsstil eller vil kreve for mye justering.
3

Sørg for at dietten programmet krever noen form for mosjon. Ikke bare trening kombinert med helse å spise gi deg den mest effektive vekttap, men trening gir ytterligere helsegevinst, som sykdomsforebygging og en høyere livskvalitet.
4

Spør om kostnaden av dietten program, inkludert medlemskontingent, kostnaden for mat og kostnadene ved eventuelle kosttilskudd eller piller som inngår i programmet. Få et inntrykk av kostnadene for hele programmet, sammen med et anslag på hvor lenge du må være på programmet for å miste den vekten du ønsker.
5

Spør om programmet innebærer støtte fra rådgivere og spørre om deres kvalifikasjoner eller sertifiseringer. Har programmet krever gruppemøter eller en-til-en rådgivning?
6

Kreve at enhver diett program du velger får du et anslag over den forventede vekttap avhengig av din nåværende vekt, målet ditt i vekt og gjennomsnittlig vekttap for diett program per uke. Ifølge HealthyDay News, noen diett program som lover gjennomsnittlig vekttap på mer enn en til to pounds per uke kan være urealistisk.
7

Be om å se attester fra vellykkede kunder av dietten programmet.

helse

· Hva er Botox Cosmetics og hva er dens bivirkninger? 
· En effektiv plan for å hjelpe deg å få muskler og miste fett samtidig 
· Viker Tannkjøttet 
· Ikke invasiv behandlinger For Isjias Pain 
· Tips for kvinner på lår Øvelse 
· House Spa Beauty 
· Naturlige måter å redusere hukommelsestap og forbedre din hukommelse ferdighet…
· Kombucha Tea The Elixir Of Life 
· Depresjon Ledelse ved hjelp av infrarød sauna 
· Alt du trenger å gjøre for å holde tennene friske