Treningssentre å gå til mens Traveling

For forretningsreisende på veien, kan en treningsøkt være en stabiliserende kraft når du er på en travel timeplan. Mens noen hotellrom treningssentre er godt utstyrt, er det ikke alltid en garanti. Andre alternativer utenfor hotellet inkluderer treningssentre som selger dagspass eller ukelange medlemskap, eller bli med en stor, nasjonal kjede av treningssentre som medlemmer kan bruke mens du reiser. Wellbridge Gjensidig Program

Wellbridge nettsted heter sine klubber er oppskalere og opererer i flere viktige markeder i landet. Mens klubbene kan ha forskjellige navn og størrelser, de holdt til de samme standarder. Under den gjensidige program, kan et medlem besøke en klubb over 60 miles borte fra sitt hjem klubben opp til seks ganger i måneden ved å presentere sitt medlemskort, og motta de samme tjenestene som de ville gjort hjemme.

Texas Rock Gym

En rock-klatring gym kan være et morsomt alternativ for de som er lei av vanlig utstyr på helse klubber. Texas Rock Gym, den største klatrefjell gym i Houston, og tilbyr dagskort som faller i første-tidtakere. Per februar 2011, inkluderer $ 24,99 dagspass, sele utleie og orientering /registrering. Treningsstudioet touts egnethet for virkelige situasjoner og trening i kroppen til å gjøre mer i livet. Yoga, Tai Chi og styrke klasser tilbys også.
YMCA

YMCA har treningssentre over hele landet. Mange har state-of-the-art treningsutstyr, basseng, klasser og tilgang til personlige trenere. YMCA understreker også utdanningsprogrammer og voksne sport og rekreasjon. Dagskort til disse anleggene er ofte mye billigere enn andre treningssentre. På Tri-County YMCA of the Ozarks, dagspass for ikke-medlemmer er $ 6 for voksne. Den Tri-County YMCA tar andre YMCA medlemmer for halve dagers pass gebyr.
Olympus Gym

Olympus Gym ligger fem minutter nord for Hartsfield Atlanta International Airport, på tvers fra Delta treningssenter. Det tilbyr frie vekter, cardio, sirkeltrening og gratis håndkle service. Per februar 2011, er en dagspass $ 10 og flyselskapet ansatte betale $ 7. Pakker som 10 eller 20 besøk, måned til måned, og kortsiktige kontrakter er også tilgjengelig. Olympus Gym er innen gangavstand fra området og åpne 24 timer for medlemmer.

helse

· Introduksjon til Teeth Restaurering 
· Kjøp Hyalgan online for å få fri fra Knee Joint Pain 
· 3 måter å redusere ryggsmerter 
· Naturlig hjemme rettsmidler for hemorrhoids som er enkle og effektive 
· Reflux Disorder 
· Hvordan få en Secret moshling i Moshi Monsters Quickly
· Basil En enkel måte å forbedre helsen 
· EDTA kan redusere Kalsium komplekser og Artery Herde In The Body 
· Rov Big Pharma Bruker medisin som en blind 
· Enkle tips for å miste magen Fat fire Slik tips for å miste buk fett i 14 dage…